31.5.14

Παπαδημούλης: «Κουβέλης και Καμμένος να πάρουν σαφή θέση...

papadimoulis
... για την προεδρική εκλογή»...
«Ζητάμε από τον Φώτη Κουβέλη να πάρει μια σαφή θέση, αν σκοπεύει να συμπράξει με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τη διαμόρφωση προεδρικής πλειοψηφίας. Ζητάμε επίσης από τον Πάνο Καμμένο να ξεκαθαρίσει...
τη δική του θέση και να κάνει ακριβώς το ίδιο», τόνισε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.


«Σκοπεύουν να τα βρουν με τη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε αυτό το θέμα ή πιστεύουν ότι θα πρέπει να μιλήσει η κάλπη; Γιατί το να λέει κάποιος γενικά «είμαι αντιμνημονιακός» -Π. Καμμένος- ή «θέλω στροφή προς προοδευτικές εξελίξεις» -Φ. Κουβέλης- και μετά να πηγαίνει και να κάνει σύμπραξη με Σαμαρά-Βενιζέλο για την εκλογή ενός προέδρου που θα δώσει παράταση στο Μνημόνιο και στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές για άλλα δυο χρόνια είναι αντίφαση», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης, απευθυνόμενος στις ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Τους καλούμε να το σκεφτούν διπλά, διότι έχουν πάρει ήδη ένα μήνυμα από την κάλπη των Ευρωεκλογών. Εάν ταυτιστούν με τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ έχουν μόνο να χάσουν», σημείωσε.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τέλος λόγο για «μηχανάκια» της κυβέρνησης και «υποσυστήματα της εξουσίας, ντόπια και ξένα» τα οποία «προσπαθούν να στήσουν πάνω στους ηττημένους των εκλογών μια προεδρική πλειοψηφία των 180 για να αποφύγουν τον κάβο των εθνικών εκλογών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: