31.5.14

Οικονόμου: Νέο ξεκίνημα με νέα ηγετική ομάδα ...



Για «προσχηματικές διαδικασίες, οι οποίες δεν αντιμετωπίζουν την ουσία του προβλήματος», έκανε λόγο ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας στον...
Real Fm 97.8, για την απουσία του από την χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

«Δεν πήγα γιατί θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με προσχηματικές διαδικασίες οι οποίες δεν αντιμετωπίζουν την ουσία του προβλήματος. Έχουμε ένα κόμμα διαλυμένο από το εκλογικό αποτέλεσμα και αντί να κοιτάμε ποιος έφταιξε για αυτό και τι πρέπει να κάνουμε από δω και πέρα έχουμε μπει σε μία διαδικασία επιβεβαίωσης μίας ηγετικής ομάδας η οποία οδήγησε τα πράγματα εδώ που τα οδήγησε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

«Εγώ προτείνω διαφορετικό πολιτικό σχέδιο. Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω κανένα λογαριασμό να λύσω με τον κ. Κουβέλη», σημείωσε και διευκρίνισε:

«Πρέπει να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, που σημαίνει νέα ηγετική ομάδα, νέα ηγεσία, νέες προτάσεις και νέα στόχευση στο να διαμορφώσουμε την Κεντροαριστερά, τη μεγάλη παράταξη η οποία πρέπει να έχει κυβερνητικό προσανατολισμό».

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι μιλά για την Κεντροαριστερά, όχι για τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Από τον πανικό του αποτελέσματος ακούω και την γραμμή να πάμε προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λάθος εκτίμηση και λάθος προσέγγιση».

Ο Βασίλης Οικονόμου χαρακτήρισε «ανόητους» όσους μιλούν για ένταξή του στο ΠΑΣΟΚ και σημείωσε ότι «αυτός που με κατηγορεί είναι ιδιοτελής και ύποπτος για τις δικές του προθέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: