31.5.14

Το γλέντι του Μανώλη Γλέζου ...

...στον Απεραθίτικο σύλλογο (BINTEO & ΦΩΤΟ)...
Την Πέμπτη 28 Μάιου, μια συζήτηση στα γραφεία του Απεραθίτικου συλλόγου Νάξου, στάθηκε αφορμή για να γλεντήσουν το αποτέλεσμα των εκλογών.
Παρών ο Μ.Γλέζος που με τους συγχωριανούς του δεν ήθελαν και πολύ για να το ρίξουν στο χορό, με ...
κυκλαδίτικα τραγούδια.

Την επομένη ο Μανώλης, ταξίδεψε για Πάρο,βίντεο με δηλώσεις προκειμένου να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις προς τιμή του εκτελεσθέντος από τους Γερμανούς Νικόλα Στέλλα.
.
Στη συνέχεια θα επισκεφθεί και την γενετειρά του, στ Απεράθου της Νάξου.

- Παράλληλα συγχαρητήριο επιστολή προς το συμπατριώτη τους Μανώλη Γλέζο για την πανελλαδική εκλογή του ως Ευρωβουλευτή, απέστειλε το Δ.Σ. του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου...


Ολόκληρη η συγχαρητήριος επιστολή του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου: 

 "Αξιότιμε κε Γλέζο

Αγαπητέ Μανώλη

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή γράφουμε την επιστολή αυτή, για να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την Πανελλαδική εκλογή σου ως Ευρωβουλευτή, όπου πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες σε ψήφισαν απ’ όλη τη χώρα.

Η αλήθεια είναι όμως, πως μας διακατέχει αμηχανία γι’ αυτά τα λόγια, αφού έχεις αποδείξει στο ρου της ιστορίας ποιος είσαι και ποια είναι η προσφορά σου στην πατρίδα μας.

Ευχόμαστε δύναμη και επιτυχία σε έναν αγώνα δύσκολο και εξαιρετικά επίπονο λόγω της εποχής που διανύουμε και της επιτακτικής ανάγκης για βελτίωση και εξυγίανση της θέσης της χώρας μας στην Ευρώπη.

.

Όμως ελπίδα και αισιοδοξία μας διακατέχουν για τη «νέα φωνή» που μας εκπροσωπεί, μια φωνή που κυριαρχεί γεμάτη δύναμη και αποφασιστικότητα στην Ελλάδα και θα δώσει το δικό της στίγμα και στο εξωτερικό.

Με την αδελφή του

Μπούμπα

Αυτονόητα έχουμε διπλή χαρά και περηφάνια για το γεγονός πως ένας δικός μας άνθρωπος, που θα προβάλλει για άλλη μια φορά το Χωριό, ένας Απεραθίτης με έντονη και «στιβαρή» προσωπικότητα θα καταπιαστεί με σοβαρά ζητήματα που αποζητούν λύσεις και συχνά έχεις κάνει αναφορά, όπως το φλέγον ζήτημα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και άλλα σημαντικά.

Μανώλη, σου ευχόμαστε από καρδιάς να είσαι γερός και δυνατός με το «αποτύπωμα» σου να γράφει άλλη μια σελίδα στη σύγχρονη ιστορία και να συνεχίζεις να μεταλαμπαδεύεις αξίες που θα παραμείνουν στο DNA των Απεραθιτών.

Καλή και δημιουργική πορεία!"
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: