31.5.14

Εκλογικό υλικό πεταμένο στα σκουπίδια..

ΦΩΤΟ-Εκλογικό υλικό πεταμένο στα σκουπίδια

ΦΩΤΟ...
Σακούλα σκουπιδιών με πεταμένο εκλογικό υλικό βρέθηκε στην Περιμετρική οδό της Πάτρας. Σύμφωνα με το dete.gr, τον μαύρο σάκο απορριμμάτων εντόπισε ένας...
οδηγός ο οποίος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να τον απομακρύνει από το δρόμο. Κουβάλησε τον σάκο μέχρι την λωρίδα ασφαλείας και όταν τον άνοιξε έπεσε από τα σύννεφα βλέποντας ότι είχε μέσα εκλογικό υλικό.
Σε  ένα από τα κουτιά μάλιστα υπήρχε το επίσημο τηλεγράφημα εκλογικού τμήματος της Πάτρας με τα αποτελέσματα. Πρόκειται για το δεύτερο τηλεγράφημα το οποίο θα έπρεπε να παραδοθεί στον αρμόδιο του Πρωτοδικείου μιας και το συγκεκριμένο έγγραφο διευκολύνει την έγκυρη διαδικασία για την μετάδοση των αποτελεσμάτων του υπουργείου. Το τηλεγράφημα όμως,... είχε πεταχτεί στα σκουπίδια. Εκτός όμως από το τηλεγράφημα μέσα στα σκουπίδια υπήρχαν όλα τα δικαιολογητικά των μελών των εφορευτικών επιτροπών που δεν μπορούσαν να παραστούν. Έγγραφα, πιστοποιητικά από γιατρούς κλπ Δηλαδή, τα προσωπικά δεδομένα όλων των μελών των εφορευτικών επιτροπών.
Ακόμη μέσα στα σκουπίδια βρέθηκαν και οι δηλώσεις εκπροσώπων κομμάτων αλλά και εκατοντάδες φάκελοι που περίσσεψαν και φυσικά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τους επιστρέψει προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε επόμενη εκλογική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: