31.5.14

Σκοτωμός στη ΝΔ με φόντο τον Μπένυ...

Εκτός της ΝΔ του Σαμαρά – Εκβιασμοί Κεδίκογλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στην Εύβοια
"Ωμές παρεμβάσεις και εκβιασμούς από το Σίμο Κεδίκογλου στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Ευβοίας"...
"Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά είμαστε όλοι εδώ μια ωραία ατμόσφαιρα", έλεγε ο Ντίνος Ηλιόπουλος σε μια παλιά ελληνική ταινία. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει στη ΝΔ και μετά τις ευρωκάλπες βγαίνει και πιο φωναχτά προς τα έξω:

Μετά την ...
αποχώρηση του Θανάση Γιαννόπουλου, -από τα πλέον ιστορικά στελέχη της ΝΔ.- και ο δήμαρχος Καρύστου, Νίκος Μανώλης, παραιτήθηκε από το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.
«Δεν μπορώ να θεωρούμαι πολιτικό παρακολούθημα αυτής της Ν.Δ., του Σαμαρά και της παρέας του...», είχε δηλώσει ο Θανάσης Γιαννόπουλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
Κατήγγειλε, μάλιστα, ότι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του ψηφοδελτίου του όχι μόνον συνάντησαν «κλειστές πόρτες» από τα τοπικά Μ.Μ.Ε., αλλά και δέχθηκαν απειλές, σε προσωπικό επίπεδο, για να μην συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτια του.

Την αποχώρησή του, από το κόμμα της ΝΔ, δημοσιοποίησε πριν από μερικές ημέρες και ο Νίκος Μανώλης, δήμαρχος Καρύστου, με επιστολή του στον ίδιο τον πρωθυπουργό, καταγγέλλοντας ωμές παρεμβάσεις και εκβιασμούς από το Σίμο Κεδίκογλου στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Ευβοίας.
Στην επιστολή, προς τον Αντώνη Σαμαρά, αναφέρει:
-Σε κάθε περίπτωση, αρνούμαι να ενισχύσω την περαιτέρω πασοκοποίηση της ΝΔ, τον εκφυλισμό της παρούσας πολιτικής κατάστασης και τη βαλκανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι αυτή η παράταξη του Εθνάρχη. Μετά λύπης μου διαπιστώνω, όπως αποδείχτηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ότι κουμάντο κάνει ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μιλώντας, χθες, στην κεντρική ραδιοεφημερίδα της ERTOPEN.COM, ο κ. Μανόλης αναφέρθηκε στον αλαζονικό τρόπο με τον οποίο ο κ. Κεδίκογλου επιχείρησε να κάνει «κουμάντο» στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Εύβοια, στις εκβιαστικές μεθόδους που ακολούθησε, αλλά και στο φγεγονός ότι «προωθούσε υποψηφίους που προέρχονταν από την Ελιά», προφανώς υλοποιώντας μία συμφωνία που είχε γίνει κρυφά στο Μαξίμου.

Ο κ. Νίκος Μανόλης ανήκει στη Ν.Δ. από τη σύστασή της (1974) και τόνισε ότι «όσο επικεφαλής θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς, δεν θα υπάρξει επιστροφή». Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι τόσο ο ίδιος όσο και πολλοί άλλοι της Ν.Δ., που δραστηριοποιούνται στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα αναζητήσουν άλλον πολιτικό σχηματισμό.
Ο κ. Νίκος Μανόλης, μιλώντας στην κεντρική ραδιοεφημερίδα της ERTOPEN.COM, αναφέρθηκε στα δραματικά ποσοστά της ανεργίας στην περιοχή της Καρύστου, στην κάθετη πτώση του τουρισμού, αλλά και στα λατομεία πέτρας.

ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: