31.5.14

Κακουλίδης: Με 1,2% δεν υπάρχεις ως πολιτική δύναμη...

 Κακουλίδης: Με 1,2% δεν υπάρχεις ως πολιτική δύναμη
Tι λεει ο στενός συνεργάτης του Φωτη Κουβέλη...
Για τα χαμηλά ποσοστά που κατέγραψε η ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές και για την παραίτηση του Φώτη Κουβέλη, μίλησε ο Γιάννης Κακουλίδης, στον "Real Fm".

Ο στενός συνεργάτης του  Κουβέλη εκτίμησε ότι ο λόγος των χαμηλών ποσοστών είναι ο ...
τρόπος με τον οποίο η Δημοκρατική Αριστερά βγήκε από την κυβέρνηση και έκανε λόγο για «δυσαρμονία εξαγγελιών και πρακτικών που εφαρμόστηκαν».

«Είχαμε πει ότι η ΔΗΜΑΡ θέλει να αποτελέσει τη συστημική αριστερά, η οποία δεν θα λειτουργεί ως δύναμη παρέμβασης αλλά ως μία δύναμη που θα συνδιαμορφώνει πολιτικές. Εκεί δεν τα πήγαμε καλά, διότι ενώ μπήκαμε στην κυβέρνηση με πατριωτικό αίσθημα προκειμένου να βάλουμε πλάτη για τη χώρα στη συνέχεια το αριστερό μας DNA υπαγόρευε την διαφοροποίησή μας από την πολιτική της κυβέρνησης», ανέφερε ο κ. Κακουλίδης επαναλαμβάνοντας ότι ο λόγος που αποχώρησε η ΔΗΜΑΡ ήταν η ΈΡΤ.

Αναφορικά με την παραίτηση του Φώτη Κουβέλη, σημείωσε ότι «ο Σπύρος Λυκούδης δεν ζήτησε από τον πρόεδρο να μην παραιτηθεί» και υπογράμμισε ότι υπέβαλε την παραίτησή του στην Κεντρική Επιτροπή, όπως προβλέπει το καταστατικό του κόμματος.

«Σήμερα οι 14 βουλευτές κρατούν τη ΔΗΜΑΡ στο πολιτικό σύστημα, διότι με 1,2% δεν υπάρχεις ως πολιτική δύναμη», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: