1.4.14

Μετά τη Σπυράκη, υποψήφιος κι ο Κωνσταντάτος του Mega...

Αναμενόμενο η υποψηφιότητα της Μαρίας Σπυράκη να μονοπωλήσει τα σχόλια, αλλά δεν είναι η μόνη δημοσιογράφος του MEGA που δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές.

Ο...
λόγος για τον αρχισυντάκτη του καναλιού, Ανδρέα Κωνσταντάτο που όπως όλα δείχνουν θα αποδεχθεί την πρόταση της Άντζελας Γκερέκου να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων!

Ο δημοσιογράφος συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με την υποψήφια Περιφερειάρχη και βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, Άντζελα Γκερέκου και φέρεται να συμφώνησαν προκειμένου να συμμετάσχει στις προσεχείς τοπικές εκλογές.

Την ίδια ώρα η διεύθυνση ειδήσεων του MEGA θα καλύψει το κενό της Σπυράκη στο κυβερνητικό ρεπορτάζ, μέσω εσωτερικής μετακίνησης. Έτσι εκτός απροόπτου τις ανάγκες του ρεπορτάζ από το Μαξίμου θα αναλάβει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος που καλύπτει το ΠΑΣΟΚ. Στην πραγματικότητα ο δημοσιογράφος – λόγω της συμμετοχής του κόμματος στην κυβέρνηση, ασχολιόταν με το Μαξίμου… Μοιραία θα αναλάβει μεγαλύτερο βάρος που θα μοιράζεται με τον Απόστολο Μαγγηριάδη, ο οποίος θα «κοιτάει» και την πλευρά της Συγγρού, ενώ δεν αποκλείεται πιο ενεργό ρόλο στο κανάλι να αναλάβει και ο δημοσιογράφος του «ΕΘΝΟΥΣ», Γιάννης Σαραντάκος.
- πηγή: enimerosi24

zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: