17.4.14

Mαρινάκης: "Αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικό γήπεδο, ήταν ζούγκλα!"...

 
O Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο "Ελ. Βενιζέλος" και υποδέχτηκε την αποστολή της ομάδας, η οποία επέστρεψε από την κόλαση της Τούμπας.
Η ...
αποστολή των Πειραιωτών προσγειώθηκε στις 02:45. Μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.
Στην ομιλία του προς τους παίκτες, ο ισχυρός άντρας του Θρύλου τόνισε ότι θεωρεί επιτυχημένη τη φετινή χρονιά και διαβεβαίωσε την ομάδα πως δεν θα υπάρξουν ποτέ στον Ολυμπιακό συνθήκες σαν αυτές που αντιμετώπισε η ομάδα στον ΑΠΟΠΑΤΟ της Τούμπας! Ζήτησε μάλιστα, ως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ του ποδοσφαίρου τη χώρας μας συγνώμη από τους παίκτες για τις ρατσιστικές επιθέσεις των κάφρων, υποστήριξε ότι δεν μπορούσαν να υπάρξουν απαιτήσεις σε ένα χώρο που ήταν σαν ζούγκλα και όχι ένα γήπεδο και πρόσθεσε πως όλα αυτά δεν ακουμπούν τον δυνατό και ενωμένο Ολυμπιακό. Το μόνο που μπορούν είναι να κάνουν το σύλλογο πιο δυνατό!
Αναλυτικά, η δήλωση του Προέδρου του Θρύλου:
"Για μένα, όλη η χρονιά είναι μία επιτυχημένη χρονιά. Αυτό που συνέβη απόψε είναι πολύ κακό, μας πάει 100 χρόνια πίσω. Είμαστε όμως Ολυμπιακός και μας αξίζουν αυτά που έχουμε επιτύχει, είμαστε ισχυροί και ενωμένοι. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Μπορείτε να ξεκουραστείτε τώρα, η χρονιά ήταν επιτυχημένη και κανείς δεν μπορεί να περιμένει από εσάς να είστε καλύτεροι σε συνθήκες ζούγκλας! Γιατί αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικό γήπεδο, ήταν ζούγκλα! Είστε επαγγελματίες, συγνώμη για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δεχτήκατε γιατί τα σπορ είναι υπεράνω από αυτά και να ξέρετε ο Ολυμπιακός είναι ψηλά, τίποτα δε μπορεί να μας ακουμπήσει, μπορεί μόνο να μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτό επίσης που συνέβη θα πρέπει να μείνει εδώ γιατί είναι πολύ κακό και για τη χώρα. Για άλλη μία φορά σας συγχαρώ και εύχομαι να ξεκουραστείτε για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για την επόμενη σεζόν."

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: