9.4.14

Γιατί δεν το λέτε Ελβετία…

το «Ποταμι»;…

Βίντεο...

«Για εμάς είναι κάτι τελείως ξένο αυτό το πράγμα και δεν έχω να συμβάλλω όσο οι υπόλοιποι (του τραπεζιού) σε αυτή τη συζήτηση».

Ο...
Γιώργος Μαυρωτάς, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, εξέπληξε τους περισσότερους, όταν ακούστηκε να λέει ότι «Νομίζω ότι όλοι στο τραπέζι που το Ποτάμι, τουλάχιστον στις δημοσκοπήσεις δείχνει να έχει εκτοπίσει τη Χρυσή Αυγή από την τρίτη θέση». Ο παρουσιαστής της εκπομπής, παίρνοντας τον λόγο, τόνισε ότι «Δεν ανέμενα από ένα τόσο νέο κόμμα και έναν τόσο νέο υποψήφιο τόσο κομματικό πατριωτισμό. Περίμενα να κάνετε ένα σχόλιο για την ουσία της υπόθεσης», για να επαναλάβει ο εκπρόσωπος του «Ποταμιού» ότι «Αυτά τα πράγματα είναι ξένα για εμάς. Τι σχόλιο να κάνω;».

«Τι εννοείτε είναι ξένα;», αναφώνησαν ταυτόχρονα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, και ο παρουσιαστής της εκπομπής, για να συνεχίσει ο Πάνος Σκουρλέτης και να πει ότι «Γιατί δεν το βγάζετε Ελβετία και το λέτε Ποτάμι; Είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο το οποίο χρήζει ιδεολογικής και πολιτικής απομόνωσης; Για αυτό δεν έχετε άποψη;». Ο Γιώργος Μαυρωτάς, απάντησε ότι «Να το συζητήσουμε. Αν νόμιμα έχει καταγράψει ο κ. Κασιδιάρης τον κ. Μπαλτάκο και αυτό έχει αλλάξει την πολιτική ατζέντα στη χώρα μας, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να μπούμε εμείς σε αυτή τη συζήτηση».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσπάθησε εκ νέου να πάρει μια απάντηση από τον εκπρόσωπο του «Ποταμιού», λέγοντας ότι «Έχουμε μπροστά μας ένα πελώριο ζήτημα δημοκρατίας, λειτουργίας των θεσμών, να δούμε αν είναι έτσι, να το εξακριβώσουμε. Αυτό εσάς δεν σας απασχολεί;». Η απάντηση του εκπροσώπου του «Ποταμιού» ήταν εντυπωσιακή, λέγοντας ότι «Βεβαίως μας απασχολεί. Εμείς, αυτό που έχουμε να πούμε, επειδή εγώ είμαι σινεφίλ και μου αρέσουν οι ταινίες, η όλη υπόθεση Μπαλτάκου, μου θυμίζει μια ταινία που πηγαίνει ο κατάσκοπος και λέει στον αρχηγό του ότι θα πάω να κάνω τη δουλειά και του λέει ο αρχηγός καλά, μη μου πεις τίποτα, δεν θέλω να ξέρω τίποτα, εγώ άμα γίνει τίποτα δεν ξέρω τίποτα».

Προφανώς, η απολιτίκ θέση και στάση για μείζονα πράγματα, τα οποία έχουν οδηγήσει μέχρι σήμερα τη χώρα εδώ και τρίζει συθέμελα, είναι το «καινούριο», το οποίο πρεσβεύουν κάποια νέα κόμματα, τα οποία διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού στις ευρωεκλογές. Στο χέρι του λαού είναι το με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει…

Δείτε το video και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:



Από periodista

greki-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: