17.4.14

Η Γεωργία, σφυρίζει...


με τα δυο δάχτυλα στο στόμα, κλέφτικα...

Η κυρία Γεωργία Μαρτίνου, βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής, γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, είναι ένα ήσυχο κορίτσι, αποφεύγει τη δημοσιότητα, τις δηλώσεις και τις συνεντεύξεις. Πιστή πάντοτε στην...
κυβερνητική γραμμή, δεν είχε προκαλέσει ποτέ προβλήματα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Φανταστείτε τώρα την έκπληξη των γαλάζιων στελεχών όταν ξαφνικά, στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, τη βλέπουν να βάζει τα δύο δάχτυλά της στο στόμα και να σφυρίζει... κλέφτικα!

Και τα κατάφερε μια χαρά, αφού το δυνατό σφύριγμά της, που ήταν σφύριγμα επιδοκιμασίας, ακούστηκε σε όλη την αίθουσα και κούφανε τα αφτιά των δύο άλλων βουλευτών που κάθονταν δίπλα της.

Η κυρία Μαρτίνου δεν σφύριξε έτσι για να κάνει διακριτή την εμφάνισή της. Σφύριξε από ενθουσιασμό όταν ανακοινώθηκε το όνομα της προσωπικής της φίλης κυρίας Χριστίνας Χαλικοπούλου, κόρης, όπως την ονομάζουν, του βασιλιά των Τσιγγάνων και δικηγόρου. Η δεύτερη φορά που σφύριξε ήταν όταν ακούστηκε το όνομα του κ. Θ. Ζαγοράκη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Εβαλε και πάλι τα δύο δάχτυλα στο στόμα της και σφύριξε για τελευταία φορά στο άκουσμα του ονόματος του κ. Ν. Πέππα, παραολυμπιονίκη.

Τους τρέλανε όλους και κυρίως τους... διπλανούς της.

ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια: