1.4.14

Ομοφοβικό ξέσπασμα του Ευάγγελου Βενιζέλου...



Ήταν χυδαία και απαράδεκτη η επίθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου εναντίον του Απόστολου Κακλαμάνη, με αφορμή το γεγονός ότι ο...
πρώην πρόεδρος της Βουλής δεν ψήφισε την διάταξη του πολυνομοσχεδίου που είχε να κάνει με τις τράπεζες. Δεν είναι δυνατόν να αποκαλεί ο Βενιζέλος «πουστόγερο» έναν πολιτικό με την ιστορία και την διαδρομή του Απόστολου Κακλαμάνη.

Ο συνήθως πράος, διαλλακτικός, μειλίχιος και εγκρατής Ευάγγελος Βενιζέλος έχασε το δίκιο του, χαρακτηρίζοντας «πουστόγερο» τον Απόστολο Κακλαμάνη.

Ειλικρινά, ένιωσα έκπληξη, όταν πληροφορήθηκα τον ομοφοβικό χαρακτηρισμό που απηύθυνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Απόστολο Κακλαμάνη.

Και μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ότι όλοι αυτοί που δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν «ομοφοβικό» ακόμα και τον Αριστοφάνη, δεν έκαναν τον παραμικρό σχολιασμό για τον απροκάλυπτα ομοφοβικό χαρακτηρισμό που εκστόμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Καλό θα ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος να πάψει να είναι ομοφοβικός. Αυτό θα κάνει την παραμονή του στη φυλακή πιο εύκολη και πιο συντροφική...

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: