4.4.14

Χαλβατζής: Στενές οι σχέσεις της ΧΑ με τον κρατικό μηχανισμό...

"Επιβεβαιώθηκε -και με την περίπτωση Μπαλτάκου- η θέση του ΚΚΕ ότι η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή έχει στενές σχέσεις με τον κρατικό μηχανισμό, με στελέχη του ...
αστικού πολιτικού συστήματος και του κράτους" σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, μετά τους ισχυρισμούς του Ηλία Κασιδιάρη περί συνομιλίας τού πρωθυπουργού με δικαστικό λειτουργό.

"Ο αντικομουνισμός και ο φασισμός πάνε χέρι-χέρι" είπε ο κ. Χαλβατζής κάνοντας λόγο για "μεγάλες πολιτικές ευθύνες της συγκυβέρνησης, που είχε γενικό γραμματέα έναν γνωστό πατενταρισμένο αντικομουνιστή, έναν συνομιλητή της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ".

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ χαρακτήρισε επικίνδυνη τη στάση ορισμένων κομμάτων, δημοσιογράφων, διαφόρων παραγόντων, που, είτε από καιροσκοπισμό και επιδιώξεις ψηφοθηρίας, είτε εξαιτίας συγγενειών με τον χώρο της ΧΑ, ή γιατί δεν θέλουν να «καεί» η ΧΑ, μιλάνε για «σκευωρίες» και για «αθώους» αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να γίνει η δίωξη για τις εγκληματικές πράξεις της ΧΑ.

Είπε, επίσης, ότι η ναζιστική εγκληματική δραστηριότητα της ΧΑ δεν αντιμετωπίζεται μόνο με νομικά μέτρα και με δικαστήρια, αλλά πρέπει να γίνει υπόθεση του οργανωμένου εργατικού λαϊκού κινήματος η πολιτική απομόνωσή της...
efsyn.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: