7.4.14

Παπαδημούλης: Βάραγαν προσοχές στον Μπαλτάκο...



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στον  REAL FM για την υπόθεση Μπαλτάκου, την έξοδο στις αγορές και το χρέος.

«Η επιχειρηματολογία που προέκυψε από το βίντεο με την αδελφική συνομιλία Μπαλτάκου – Κασιδιάρη, δεν είναι του Κασιδιάρη, είναι του...
Μπαλτάκου», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαδημούλης και συνέχισε:

«Στην πράξη, έλυνε και έδενε στην καθημερινή κοινοβουλευτική λειτουργία, πολύ παραπάνω από τον κ. Βενιζέλο. Βάραγαν προσοχές όλοι μπροστά του και το έχω ζήσει. Ο κ. Σαμαράς είναι ομοϊδεάτης του και κολλητός του εδώ και 30 χρόνια».

«Όσες βρωμιές παρακρατικού χαρακτήρα αποκαλύφθηκαν από αυτό το βίντεο, δεν αθωώνουν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Εμείς τα φωνάζαμε, πιέζοντας την κυβέρνηση, την εποχή που επικρατούσε η λογική Μπαλτάκου, μέχρι και πριν από τη δολοφονία Φύσσα», πρόσθεσε.

«Η παραίτηση Μπαλτάκου δεν αρκεί και το παραμύθι, ο Μπαλτάκος δεν ήξερε, ο Αντώνης είναι βλάκας και προδότης, δεν πιάνουν», τόνισε ακόμα.

«Ο κ. Στουρνάρας, βγήκε σήμερα και είπε ότι δεν βιαζόμαστε, δεν θα βγούμε για πολιτικούς λόγους. Αντί να λέει ‘δεν’, πρέπει να μας πει ο κ. Στουρνάρας, αν, πότε και με ποιους όρους», σχολίασε σχετικά με την έξοδο στις αγορές.

«Αν νομίζει ο κ. Στουρνάρας ότι με τις ευλογίες των Βενιζέλου – Σαμαρά θα βολευτεί με 5ετή θητεία, ας μη σπεύδει. Σε αυτή τη χώρα πρέπει τα πράγματα να λειτουργούν ομαλά και είναι ανωμαλία για τη χώρα, ότι για όλα αυτά τα σοβαρά θέματα, ο πρωθυπουργός αρνείται να συζητήσει, αρνείται να έρθει στη βουλή», τόνισε σχετικά.

«Η συλλογική μας θέση για το χρέος είναι απλή και σαφής. Το χρέος δεν είναι βιώσιμο, και απαιτείται η διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους. Αυτό θα γίνει με σκληρή διαπραγμάτευση και χρειάζεται άλλη κυβέρνηση για να το πετύχει. Αυτό που είπε και ο Λαφαζάνης είναι ότι διεκδικούμε για να επιβάλουμε τουλάχιστον τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους», είπε ακόμα ο κ. Παπαδημούλης σε ότι αφορά τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος

Δεν υπάρχουν σχόλια: