17.4.14

Κι όμως! Είσθε ακατανίκητοι...

Κυρίες και κύριοι, το γελοίο και το παράλογο ασκούν κυρίαρχη πολιτική σ’ αυτήν τη χώρα. Εχουν επιβάλει επικοινωνιακόν ολοκληρωτισμό και ιδεολογική τρομοκρατία. Στην...
οποίαν, δυστυχώς, ενίοτε υποκύπτει και η Αριστερά. Για παράδειγμα: κάθε σοβαρό κόμμα (και η Ν.Δ., αν ήταν σοβαρή) θα έπρεπε να έχει επεξεργασθεί και να διαθέτει εναλλακτικό σχέδιο για την περίπτωση εξόδου της χώρας από το ευρώ. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες!

Οπως τέτοια εναλλακτικά σχέδια διαθέτουν όλα τα κόμματα στις ευρωπαϊκές χώρες, μηδέ της Γερμανίας εξαιρουμένης. Εκεί, στις χώρες της Ενωσης, η συζήτηση για το ευρώ είναι ανοιχτή σε όλες της τις εκδοχές, στον Τύπο, τα ΑΕΙ, την κοινωνία, τα κόμματα. Εδώ είναι θέμα ταμπού.

Εγκλημα καθοσιώσεως. Εδώ η συζήτηση αυτή δεν μπορεί να γίνει παρά μόνον υπό το κράτος γελοίων αφορισμών επιπέδου Κεδίκογλου, Γεωργιάδη και (μαινόμενης στα πάνελ) Βούλτεψη.

Εδώ, ο επαρχιωτισμός της Δεξιάς και η ιδιοτέλεια της Διαπλοκής υπαγορεύουν και διατάσσουν τι μπορεί να συζητηθεί και υπό ποιους όρους. Μάλιστα με τους πιο αισχρούς τρόπους...

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο του Στάθη

Δεν υπάρχουν σχόλια: