9.4.14

Αποτροπιασμός από νέα στοιχεία για την Χρυσή Αυγή...


"Xτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα"...

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση των χρυσαυγιτών αποκαλύπτονται μέρα με την ημέρα. Μήνυμα τρίτου προσώπου,που εμπεριέχεται στη δικογραφία, αγνώστου μέχρι στιγμής στις αρχές, μ...
ε ημερομηνία 2/6/2012, προς τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χ. Α Παν. Ηλιόπουλο αναφέρει:

«Σου έστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάμε. Αλλά εμείς όρθιοι. Τη Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ».

Την ίδια ώρα η ανάκριση των ειδικών εφετών Μ. Κλάπα και Ι. Δημητρόπουλου ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες με τις απολογίες 2 εμπλεκομένων στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη ενώ ένταλμα εκδόθηκε σε βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων για την ίδια υπόθεση που δεν εμφανίστηκε.

Την ερχόμενη εβδομάδα δε, απολογούνται συμπληρωματικά , ο Γιωργος Ρουπακιας , δράστης της δολοφονίας του Π. Φύσσα και ο φερόμενος ως συνεργός του Γ. Καζαντζόγλου.

Στη συνέχεια οι δυο ανακρίτριας θα αναμένουν από τη βουλή τη δικογραφία που έχει σταλεί για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ που κατηγορούνται κατά περίπτωση για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση καθώς και παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών προς προμήθεια της εγκληματικής ομάδας...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: