17.4.14

Από πολιτικός στίβος, πολιτική... πασαρελα...





Πλέον, με τις υποψηφιότητες που «σκάνε», δεν θα πρέπει να μιλάμε για εκλογικό στίβο, αλλά για εκλογική «πασαρέλα» ή εκλογικό… χορτάρι. Και για να βοηθήσουμε εκείνα τα κόμματα που έχουν μια δυστοκία στην εξεύρεση υποψηφίων, έχουμε μια...
λίστα έτοιμη με αναγνωρίσιμους υποψηφίους.
Στελέχη των κομμάτων, για πάρτε μερικές ιδέες…

Αθλητές:

Τάσος Μητρόπουλος. Με πείρα στις εκλογές, «Ράμπο» και Ολυμπιακός. Μαντουμανίστας καλός, δεν θα προδώσει το κόμμα που θα τον εμπιστευτεί και θα διαφημίσει το μπρουτάλ του Έλληνα στις Βρυξέλλες.
Γιώργος Ανατολάκης. Είχε εκλεγεί βουλευτής με το ΛΑΟΣ. Μαντουμανίστας επίσης, που ξέρει να παίζει και ζώνη. Φωτογενής.
Τζίμης Πατίκας: Αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία και δεν μπορεί να τη χάσει!

Λαμπεροί:

Γιάννης Παπαμιχαήλ. Γιος Αλίκης και Δημήτρη. Όλα τα φώτα επάνω του. Τι παραπάνω θέλετε; Με εμπειρία από εκλογική μάχη, στο συνδυασμό του ΛΑΟΣ.
Γιώργος Βασιλείου. Τι θα πει «θύμισέ μου ποιος είναι αυτός»; Θέλεις μήπως μια μικρή ανάκριση από τον «Ταξίαρχο Θεοχάρη», για να καταλάβεις;
«Δεβόρα». Ο ρόλος. Θα υπηρετεί, θα καλύπτει τις χαζομάρες μας και τις… μπαγαποντιές μας (από πού το ξέθαψα αυτό;). Με σήμα τη... σπακανόπιτα. Εναλλακτική και προχωρημένη υποψηφιότητα!
Άσπα Τσίνα. Για αριστερά «ανοίγματα». Πασίγνωστη από το Fame Story, μπορεί να αναδειχθεί σε δεινή υπερασπίστρια των θέσεων του κόμματος σε τηλεοπτικά πάνελ. Ρωτήστε και την Κατερίνα Κούκα.
Μάρκος Σεφερλής: Είτε αρνηθεί ο Λάκης Λαζόπουλος, είτε όχι, παραμένει μια αξιόλογη πρόταση. Κάτι ξέρουν εκείνοι που γεμίζουν το Δελφινάριο.

Δημοσιογράφοι:

Αλέκος Θεοφιλόπουλος: Το αντίπαλο δέος του Μανώλη «Μανόλο» Μαυρομάτης. Η ευφράδεια λόγου του αναμφισβήτητη, η εμπειρία του σε διεθνείς… διοργανώσεις ανυπέρβλητη.

Τραγουδιστές:

Κώστας Τουρνάς. Μπαρουτοκαπνισμένος στις εκλογικές μάχες!
Κατερίνα Κούκα: Κατάλληλο ζευγάρι σε περίπτωση υποψηφιότητας της Άσπας Τσίνα.

provocateur.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: