2.4.14

Δ. Παπαδημούλης: Μπαλτάκος-Κασιδιάρης μιλάνε σαν "αδέλφια"...

«Μπαλτάκος-Κασιδιάρης μιλάνε σαν "αδέλφια"»
Για "μείζον πολιτικό ζήτημα" κάνει λόγο ο Βούτσης...
Για «μείζον πολιτικό ζήτημα» έκανε λόγο ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, σχολιάζοντας τα όσα κατήγγειλε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος διάβασε απομαγνητοφωνημένο το κείμενο της συνομιλίας του με τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Τάκη Μπαλτάκο.

«Θα αποτελεί...
μείζον πολιτικό θέμα αν και εφόσον το υλικό που διαρρέει ο Η. Κασιδιάρης είναι πραγματικό», δήλωσε ο κ. Βούτσης πριν από λίγο στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, δήλωσε κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής: «Όσα καταγγέλθηκαν από τον Κασιδιάρη, εύχομαι και ελπίζω να μην είναι αλήθεια. Αν αληθεύουν, συνιστούν σοβαρό πολιτικό, ηθικό και δημοκρατικό θέμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάσσεται να ενημερωθεί και να αξιολογήσει. Πρέπει να ασχοληθεί και η Βουλή με το θέμα».

«Μπαλτάκος-Κασιδιάρης μιλάνε σαν "αδέλφια". Να δοθεί όλο το βίντεο στην Βουλή και την Δικαιοσύνη. Κανείς υπεράνω του Νόμου. Κάθαρση σε βάθος», έγραψε λίγο αργότερα στο Twitter ο κ. Παπαδημούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: