3.4.14

Μπαλτάκος: Δεν ξέρω που είναι ο γιος μου...


Για τις καταγγελίες Κουβέλη και Τσούκαλη, ότι ο Μπαλτάκος απείλησε για συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή, είπε ότι εννοούσε απλώς την άνοδο της Χρυσή Αυγής σε περίπτωση διενέργειας εκλογών την περίοδο του ....
λουκέτου στην ΕΡΤ.

Οι συναντήσεις με τους χρυσαυγίτες γίνονταν με πρωτοβουλία των ίδιων είπε ο Μπαλτάκος και «ποτέ εκτός Βουλής». Αμφισβήτησε ότι κάθε πρωί έπινε καφέ με τον χρυσαυγίτη Παππά, ομολογώντας όμως ότι ο Παππάς τον είχε επισκεφθεί, όπως και ο Μιχαλολιάκος, για να διαμαρτυρηθεί για την αφαίρεση της αστυνομικής προστασίας από τους βουλευτές της Χ.Α. Επανέλαβε ότι μόνος στόχος ήταν η αποτροπή περαιτέρω διείσδυσης της Χ.Α. στους συντηρητικούς ψηφοφόρους. Στο στόχο αυτό απέδωσε τη δήλωση περί αντικομμουνισμού, μία δήλωση που αποτέλεσε μαχαιριά, σύμφωνα με το Μπαλτάκο, για τους χρυσαυγίτες. Η δήλωση δεν έγινε τυχαία, έρχονται εκλογές, δήλωσε σχετικά με το «γεννήθηκα και θα πεθάνω αντικομμουνιστής»!

Ο Σαμαράς δεν ενημερωνόταν για την καθημερινή δράση και τις επαφές του Π. Μπαλτάκου, τόνισε ο συνεργάτης του πρωθυπουργού. Είχε... αγαθές προθέσεις υπογράμμισε, παρά το άσχημο αποτέλεσμα που προκάλεσε η υποκλοπή Κασιδιάρη. Για το ξύλο στη Βουλή, με πρωταγωνιστή το γιο του, απάντησε ότι οι αξιωματικοί των ΟΥΚ «έχουν κώδικα τιμής». «Δεν έχω επαφή μαζί του, δεν ξέρω που είναι», πρόσθεσε. Μάλιστα, δήλωσε, κόντρα σε κάθε λογική, πως η διαδικασία του αυτοφώρου δε σημαίνει ότι είναι καταζητούμενος ο γιος του.

πηγη left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: