13.4.14

Οι προβληματισμοί του Σταύρου...

???????????????????????????????
Από τη Ρόδο, αυτή τη φορά. Σε μια περιοδεία, μία από τα ίδια.
Ο ίδιος μάλιστα, έσπευσε να απαντήσει στον Δ. Κρεμαστινό, που αναρωτήθηκε σε Μεσα της Ρόδου,

«πού βρίσκει τα λεφτά το Ποτάμι».

Οπως...
διαβάζουμε στο dimokratiki.gr:

Πολύς κόσμος, πολλοί δημοσιογράφοι χωρίς μεγάλες δόσεις από πολιτικό – προεκλογικό κλίμα, σηματοδότησαν την σημερινή ‘παρθενική’ παρουσία του δημοσιογράφου κ. Σταύρου Θεοδωράκη στην Ρόδο, ως επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ‘Το Ποτάμι’.
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Ακταίον, όπου ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά τους εξωτερικούς χώρους προκειμένου να παρακολουθήσει την ανοικτή συζήτηση με τον κ. Θεοδωράκη.
Ο ίδιος ανέπτυξε εν πρώτοις τον δικό του προβληματισμό, λέγοντας ότι ‘η σκέψη για Το Ποτάμι, είναι να συμμετέχουν νέοι άνθρωποι που έχουν πετύχει στη ζωή τους, έχουν δώσει εγγυήσεις και μπορούν να φέρουν αποτελέσματα. Αυτή είναι η λογική του Ποταμιού’.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, απάντησε και στα σχόλια του βουλευτή Δωδεκανήσου του Πασόκ και πρώην υπουργού, κ. Δημήτρη Κρεμαστινού όταν τον κατηγόρησε πρόσφατα για το πού βρίσκει χρήματα για χρηματοδότηση:
‘Μερικές φορές είναι οι λάθος άνθρωποι στις λάθος στιγμές. Το ερώτημα πού βρίσκει τα λεφτά, θα έπρεπε να τεθεί στον κ. Κρεμαστινό και σε κυβερνητικά στελέχη. Εγώ δεν δέχομαι τέτοια κριτική από ανθρώπους του παλαιού πολιτικού συστήματος την ώρα που το Πασόκ χρωστάει στις ελληνικές τράπεζες 140εκ. ευρώ και τα άλλα κόμματα, συνολικά, χρωστούν 300εκ. ευρώ’ όπως είπε.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τους παριστάμενους να θέτουν ερωτήματα στον κ. Θεοδωράκη κι εκείνος να απαντάει για το γενικότερο πολιτικό κλίμα και πλαίσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: