16.4.14

Παππάς: Θα έχουμε μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές...

Παππάς: Θα έχουμε μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές
Ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, μίλησε στον REAL FM και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τα όσα έγιναν στην ΚΕ του κόμματος αλλά και ...
στο θέμα του δημοψηφίσματος.
«Είμαστε ένα κόμμα που λειτουργεί με δημοκρατικό συγκεντρωτισμό και δεν λειτουργεί με διευθυντικό δικαίωμα. Πληρώνουμε ένα τίμημα, διότι δίνουμε πολύ πιο εύκολα τη δυνατότητα να διαμορφώνονται ειδήσεις και πρωτοσέλιδα που αφορούν την εσωκομματική μας λειτουργία», σχολίασε αρχικά ο κ. Παππάς και συνέχισε:
«Ο κόσμος ξέρει τι προτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τα συλλογικά του όργανα και τις συνεδριακές του αποφάσεις, να κάνει. Θα τον εμπιστευθεί, θα έχουμε μια μεγάλη νίκη στης ευρωεκλογές που θα οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις».
«Αν γίνουμε κυβέρνηση θα ζούμε τη δέσμευση και τη σταθερή πορεία της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας που θα σχηματίσουμε και είμαστε βέβαιοι ότι εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε με μια νίκη στις Εθνικές εκλογές και με τους συμμάχους μας στην Ευρώπη να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον ελληνικό λαό», πρόσθεσε.
«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα προκύψει από τις εξελίξεις που θα πυροδοτήσει η κάλπη που έρχεται, θα έχει και την λαϊκή συμμετοχή και βούληση στο πλευρό της και την αποφασιστικότητα που πρέπει. Ζούμε μια ιστορική αλλαγή. Η Ελληνική συντηρητική παράταξη θα βιώσει την δομική της κρίση», τόνισε ακόμα μεταξύ άλλων ο Ν. Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: