3.4.14

Καθαρή η τοξικολογική εξέταση του Καρέλι...

Ολοκληρώθηκε η τοξικολογική εξέταση στα σπλάχνα της σορού του 42χρονου βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών.

Τα αποτελέσματα ήταν...
αρνητικά. Έδειξαν ότι το θύμα δεν είχε κάνει χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων, ηρεμιστικών ή ναρκωτικών χαπιών πριν καταλήξει μέσα στο κελί του, την περασμένη Πέμπτη. Η εξέταση πραγματοποιήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης και τα στοιχεία που προέκυψαν διαβιβάστηκαν στις Σέρρες και συσχετίστηκαν με τη δικογραφία.

Αναμένεται το πόρισμα της ιστολογικής εξέτασης που διενεργείται στην Αθήνα. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες. Από τους ιστούς του θύματος που ελήφθησαν ως δείγματα κατά τη διάρκεια της νεκροτομής θα διαφανεί, μεταξύ άλλων, αν οφείλεται σε ηλεκτροσόκ η πληγή που εντοπίστηκε στην παλάμη του θύματος και ενδέχεται ότι ενεργοποίησε το μηχανισμό ανακοπής της καρδιακής λειτουργίας. Το δεύτερο και πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να προήλθε, ο θάνατος του 42χρονου κρατούμενου, από το κάταγμα στο στέρνο που εικάζεται ότι προκλήθηκε από πάτημα ποδιού...
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: