4.4.14

Επιστροφή στη θεωρία των δύο άκρων...

Τρόπους να διαχειριστεί επικοινωνιακά το "αυτογκόλ" που δέχθηκε από την υπόθεση Μπαλτάκου αναζητεί η κυβέρνηση.

Εκείνο που αποφασίστηκε μετά από πολύωρη σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός με τους στενούς του συνεργάτες στο Μαξίμου, ήταν ...
η επιστροφή στην θεωρία των δύο άκρων.

Μία θεωρία η οποία είχε ατονήσει το τελευταίο διάστημα και επανέρχεται στο προσκήνιο.

Η τακτική αυτή επιβεβαιώθηκε από την γραπτή δήλωση του υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Δ. Σταμάτη, ο οποίος έδωσε και την γραμμή άμυνας που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις να απομακρύνει ή ακόμα και να βάλει στο "ψυγείο" υπουργούς, βουλευτές και στελέχη που έχουν τις ίδιες απόψεις με τον Τ. Μπαλτάκο και έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για ακροδεξιές θέσεις απέναντι σε συγκεκριμένα ζητήματα,προσπαθώντας έτσι να υποβαθμίσει το θέμα, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το αν δουν το φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις, τις οποίες κανείς δεν αποκλείει.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής το λένε σε κάθε δήλωση και απειλούν με νέα στοιχεία αλλά ούτε ο Τ. Μπαλτάκος στην συνέντευξη που έδωσε στο Ν. Χατζηνικολάου μπορεί να πει αν θα υπάρξουν και άλλες αποκαλύψεις.

"Αδειάζουν" τον Μπαλτάκο
Μπροστά στον φόβο νέων αποκαλύψεων λοιπόν η κυβέρνηση παίρνει σαφείς αποστάσεις από τον Τ. Μπαλτάκο.
Συνομιλητές του πρωθυπουργού χαρακτηρίζουν "προσωπικές" τις απόψεις του πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου.

Προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις
Στην σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου συζητήθηκε και το χρονικό σημείο που επέλεξε ο Η. Κασιδιάρης να δημοσιοποιήσει την συνομιλία του με τον Τ. Μπαλτάκο.

Ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση καθώς η βιντεοσκόπηση είχε γίνει τον προηγούμενο Οκτώβριο, στο γραφείο του Τ. Μπαλτάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: