17.4.14

Κουβέλης: Ναι σε κυβέρνηση συνεργασίας...

Κουβέλης: Ναι σε κυβέρνηση συνεργασίας
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, δηλώνει θετικός σε ενδεχόμενο συμμετοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας.
Σε συνέντευξή που δημοσιεύεται στην ...
εφημερίδα «Ημερησία», ο Φ.Κουβέλης καλεί τους πολίτες να υποστηρίξουν «τον προοδευτικό πόλο που συγκροτήσαμε για να ισχυροποιηθεί μια πρόταση που υπερβαίνει τη συντηρητική πολιτική και τον αριστερό λαϊκισμό. Στόχος μας είναι να συμμετέχουμε σε κυβερνητικές λύσεις με ξεκάθαρους όρους και διακριτές πολιτικές».
«Για μας, απόλυτη προτεραιότητα παραμένει η μείωση της ανεργίας. Κανένα "success story" δεν υπάρχει με ποσοστό ανεργίας 30%.», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, παρατηρεί ότι η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία σε κυβέρνηση συνεργασίας σημαίνει: «Δεσμευτική συμφωνία για νέο επενδυτικό πρόγραμμα με στόχο τη μείωση της ανεργίας κατά 10% σε τρία χρόνια, σταδιακή αύξηση μισθών και όχι μόνο κέρδη για τους λίγους. Με βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και αύξηση της παραγωγικότητας, με μείωση του κόστους δανεισμού και της ενέργειας των επιχειρήσεων και υποστήριξη της εξωστρέφειάς τους».
«Κανένας δημόσιος υπάλληλος άξιος και παραγωγικός δεν θα φοβάται για την εργασία του. Θα πάρουμε μέτρα ενίσχυσης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, τόνωσης της ρευστότητας, φορολογική μεταρρύθμιση. Και φυσικά, πολιτικές για να δοθεί ζωτικός χώρος στη νέα γενιά, σπάσιμο των κατεστημένων, ανατροπή της μιζέριας και των συμβιβασμών», σχολίασε εξηγώντας την πιθανότητα συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: