2.4.14

Διακαναλική συνέντευξη Αλ. Τσίπρα...


Διακαναλική συνέντευξη σε τρία μικρότερα κανάλια παραχωρεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας σηματοδοτώντας-όπως τονίζει- με τον τρόπο αυτό «την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα ...
ΜΜΕ, ιδίως τα καθεστωτικά της διαπλοκής, του τραπεζικού δανεισμού και της στήριξης των μνημονιακών πολιτικών».

Όπως μάλιστα αναμένεται να τονίσει «δεν μπορεί τα κανάλια της διαπλοκής να επιτίθενται σε όλα τα επαγγέλματα για να «ανοίξουν» και το δικό τους επάγγελμα να είναι το πιο κλειστό στον κόσμο»!

Η συνέντευξη που θα παραχωρηθεί στους δημοσιογράφους Μάκη Κουρή (ΚONTRA CHANNEL), Βασίλη Ταλαμάγκα (ACTION 24) και Άκη Παυλόπουλο (ΕΧΤΡΑ 3) έχει προγραμματιστεί να μαγνητοσκοπηθεί στις 12 το μεσημέρι στο γραφείο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και θα προβληθεί ταυτόχρονα από τα τρία κανάλια στις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr ο Αλ. Τσίπρας θα αφήσει αιχμές για τη στάση του Φώτη Κουβέλη στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Γιάννη Στουρνάρα, ενώ θα επιτεθεί κατά του Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης για τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις ότι η χώρα βγαίνει από το Μνημόνιο.

Κατά τον Αλ. Τσίπρα οι κοινωνικές επιπτώσεις από το Μνημόνιο θα είναι παρούσες επί πάρα πολλά χρόνια , με τη χώρα ουσιαστικά να έχει εισέλθει σε τρίτο Μνημόνιο.

Ο Αλ. Τσίπρας θα είναι ιδιαίτερα καυστικός για την κρίση στο ΠΑΣΟΚ, όπως φάνηκε και από την τοποθέτησή του χθες στη Σύρο.

Με αφορμή την επίθεση του Ευ. Βενιζέλου στον Γ. Παπανδρέου, μάλιστα, τόνισε ότι «οι δημόσιες δηλώσεις σε τίποτα δεν θύμιζαν πολιτικές αντιπαραθέσεις. Περισσότερο ξεκαθάρισμα λογαριασμών της μαφίας θύμιζαν και όχι πολιτικές αντιπαραθέσεις», ενώ επεσήμανε: «Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε το περί εκκρεμοτήτων που ακούσαμε για τον πρώην πρωθυπουργό, τον κ. Παπανδρέου, χωρίς όμως να μάθουμε ποτέ ποιες είναι αυτές οι εκκρεμότητες».

Παράλληλα αναφέρθηκε στον «οχετό ύβρεων» που δέχθηκε ακόμα και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ενώ περιέγραψε ως συνθήκες «μνημονιακής ανωμαλίας» τα όσα συνέβησαν στη Βουλή κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: