17.4.14

Στα εγκαίνια της Επιχειρηματικής Λέσχης ο Μώραλης...



kalpes14.gr 
Στα εγκαίνια της Επιχειρηματικής Λέσχης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς παραβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης, που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» του Επιμελητηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι...
η ημερομηνία των εγκαινίων συνέπεσε σημειολογικά με τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του αείμνηστου και μακροβιότερου Προέδρου του Επιμελητηρίου, Γιώργου Κασιμάτη, προς τιμήν του οποίου η αίθουσα έλαβε το όνομά του.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά είχε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πλήθος επαφών με επιχειρηματίες και εμπόρους του Πειραιά,

Αντάλλαξε ευχές για τις μέρες του Πάσχα αλλά και άκουσε τα παράπονά τους, τις ιδέες και τις προτάσεις τους για την επόμενη ημέρα του Πειραιά.

Ο κ. Μώραλης είχε χειραψία και σύντομη συνομιλία με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ και υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κορκίδη, αλλά και με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΕΛΙΑΣ Γιώργο Βερνίκο το όνομα του οποίου είχε ακουστεί για την δημαρχία Πειραιά αλλά όπως φαίνεται στηρίζει και εκείνος τον Γιάννη Μώραλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: