17.4.14

Χαραλαμπίδου: Ο προεκλογικός καιροσκοπισμός του κ. Τζιτζικώστα δεν έχει τέλος...

Δήλωση υποψήφιας Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινας Χαραλαμπίδου

"Με έκπληξη είδα σήμερα τον εξαφανισμένο την προηγούμενη διετία στα θέματα των...
ιδιωτικοποιήσεων (νερό, λιμάνι, αεροδρόμιο, σιδηρόδρομο) κ. Τζιτζικώστα να εμφανίζεται στη συνέντευξη τύπου των εργαζομένων στο λιμάνι και να μιλάει για αγώνα ενάντια στην πώληση.

Ο κ. Τζιτζικώστας που συναίνεσε με την εκκωφαντική σιωπή και απουσία του, ως διορισμένος διάδοχος του κ. Ψωμιάδη στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, στην εξόρυξη του χρυσού στη Χαλκιδική, στο λουκέτο της ΕΡΤ3, στην διαδικασία παραχώρησης στο ΤΑΙΠΕΔ για να γίνει το ξεπούλημα του ΟΛΘ, της ΕΥΑΘ, του ΟΣΕ, εμφανίζεται σήμερα, ως όψιμος αντιμνημονιακός και δήθεν ανεξάρτητος, να εκφράσει τη διαφωνία του.

Όταν πηγαίνεις στο Μεγάλο Ευχέλαιο των σιδηροδρομικών στο αμαξοστάσιο στην Μενεμένη, την ώρα που ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν τον ΟΣΕ για παλιοσίδερα, δεν αρκεί να κάνεις τον σταυρό σου, πρέπει να είσαι στο πλάι των εργαζομένων, στους καθημερινούς αγώνες και τις απεργίες.

Ο προεκλογικός καιροσκοπισμός του κ. Τζιτζικώστα δεν έχει τέλος.

Το συμφέρον της χώρας, των κατοίκων της Κεντρικής Μακεδονίας και των εργαζομένων επιβάλλει σιδηρόδρομος και λιμάνι να παραμείνουν 100% δημόσια και όχι να ξεπουλιούνται κομμάτι κομμάτι"...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: