10.4.14

Συνάντηση Μπαλτάκου με "απεσταλμένο" του Μιχαλολιάκου...

Μπαλτάκος: "Έπαιξα με τη φωτιά και κάηκα"...

Για νέα συνάντηση του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου με κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, μετά την...
αποκάλυψη των επίμαχων συνομιλιών, κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας». Μάλιστα, επικαλούμενη απολύτως έγκυρες πληροφορίες, η εφημερίδα αναφέρει πως το στέλεχος της Χρυσής Αυγής ήταν «απεσταλμένος» του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η συνάντηση, αναφέρει το ρεπορτάζ, έγινε στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» την περασμένη Κυριακή και πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα. Τη συνάντηση επιβεβαίωσε στην «Ελευθεροτυπία» και το κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι γίνονται εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις για το υλικό που δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, τις οποίες επικαλείται το σχετικό ρεπορτάζ, ο κ. Μπαλτάκος εξέφρασε στη συνάντηση τη διαφωνία του για τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας του με τον Ηλία Κασιδιάρη, με το στέλεχος να υποστηρίζει ότι του απάντησε: «του ζήτησα να θυμηθεί με ποιο κορυφαίο σήμερα πρόσωπο ήρθε στο σπίτι μου στη Μάνη και τι συζητήσαμε…».

Θα υπάρξει συνέχεια στο σκάνδαλο των κρυφών επαφών, φέρεται να είπε το στέλεχος, ενώ ο ίδιος ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, σύμφωνα με την εφημερίδα, δήλωσε σχετικά: «Έπαιξα με τη φωτιά, έπαιξα ένα επικίνδυνο παιχνίδι και κάηκα…»...
Ελευθεροτυπία,newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: