10.4.14

Μετά το «Ποτάμι» ήρθε και το κόμμα «Πρωταγωνιστές»...

 Μήπως ο Θεοδωράκης απέκτησε ανταγωνιστή; Το κόμμα με το όνομα «Πρωταγωνιστές» κάνει δυναμική... εμφάνισή και δηλώνει ότι...
θα διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων στις Ευρωεκλογές. Το όνομα του κόμματος δημιουργεί συνειρμούς μετά το «Ποτάμι» του Στ. Θεοδωράκη που «έπνιξε» στα νερά του τους τηλεοπτικούς «Πρωταγωνιστές». Επικοινωνιακό τρικ ή όχι, απόπειρα διακωμώδησης του «Ποταμιού» ή όχι; Η κάλπη θα δείξει.
protagonistes«Εν όψει των Ευρωεκλογών του 2014, ο πολιτικός σχηματισμός Πρωταγωνιστές λαμβάνει υπόψη του τη δυσαρέσκεια του κοινού από το ισχύον πολιτικό σύστημα και προτείνει λύση στο διαχρονικό πολιτικό πρόβλημα της χώρας αξιοποιώντας πολυσήμαντα πορίσματα επιστημονικής έρευνας», αναφέρει η Διακήρυξη του κόμματος «Πρωταγωνιστές» για τις Ευρωεκλογές.
Ιδιαίτερης σύλληψης είναι και το λογότυπο του κόμματος (φωτογραφία), που ως πολιτικός σχηματισμός μετρά δύο χρόνια ζωής, αλλά αποφάσισε να εμφανιστεί... δυναμικά στο προσκήνιο για τις επερχόμενες ευρωκάλπες.
Ο κ. Παντελής Γεωργογιάννης, τ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και Πρόεδρος των Πρωταγωνιστών παρουσιάζει στην Διακήρυξη τους κεντρικούς άξονες της πρωτοβουλίας τους. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τη Διακήρυξη για τις Ευρωεκλογές.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: