14.4.14

Συγκρούσεις στελεχών στον ΔΟΛ...



Οι «παρενέργειες» από την αναβάθμιση Χιώτη...
Οι «παρενέργειες» από την απόφαση της αναβάθμισης του Βασίλη Χιώτη – εκτός από διευθυντής του ραδιοφώνου, έγινε και διευθυντής των...
τριών μεγάλων sites του ΔΟΛ (βλ. tovima.gr, tanea.gr και in.gr) – θα είναι από τις πρώτες υποθέσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Σταύρος Ψυχάρης μετά από απουσία δυο εβδομάδων στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό ο διευθυντής του «ΒΗΜΑ FM» θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, επιλέγοντας ο ίδιος τον τρόπο λειτουργίας των sites. Γεγονός που τον οδηγεί σε ευθεία αντιπαράθεση με τους διευθυντές και τους αρχισυντάκτες των δυο εφημερίδων, με αποτέλεσμα πριν τις επίσημες ανακοινώσεις να έχουν σημειωθεί ήδη έντονες συγκρούσεις. Την ίδια ώρα, λέγεται ότι ο Βασίλης Χιώτης έχει λάβει την προσωπική δέσμευση του Σταύρου Ψυχάρη ότι θα τον στηρίξει, ενώ αν χρειαστεί – όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές – θα προβεί και σε δημόσιες προειδοποιήσεις, σε περίπτωση που κάποιοι αρνηθούν να συνεργαστούν μαζί του στο νέο ιντερνετικό πείραμα του ΔΟΛ.

Τέλος, σημειώνεται ότι η αναδιάρθρωση των sites του ΔΟΛ, ακολουθεί τη συνταγή που άφησε φεύγοντας ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Κουβουτσάκης (επιστήθιος φίλος του Σταύρου Ψυχάρη). Ο τελευταίος στην πραγματικότητα συμφωνούσε με όλες τις εισηγήσεις του κολλητού του φίλου, με την διαφορά ότι αναγνώρισε εγκαίρως την αδυναμία του να τις εφαρμόσει, καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα οικείο πρόσωπο στους εργαζόμενους του οργανισμού.

"Στο Καρφί"

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: