18.4.14

«Ό,τι έγινε είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο»...



"Είναι η πρώτη φορά που είπα στους παίκτες μου ‘ευτυχώς που χάσαμε, γιατί θα είχαμε νεκρούς"...
Ο Μίτσελ μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος» και αναφέρθηκε σε όσα βίωσε στην Τούμπα, στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο ...
Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε αηδιασμένος και σοκαρισμένος με όσα εκτυλίχθησαν στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης, γι’ αυτό και αποχώρησε εκνευρισμένος πριν καν λήξει το ματς!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο όσα έγιναν και όπως είπε στους παίκτες του: «ευτυχώς που χάσαμε, γιατί θα είχαμε νεκρούς»!

Αναλυτικά ανέφερε:

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοια πράγματα στην καριέρα μου, στη ζωή μου. Μόνο στην τηλεόραση έχω δει τέτοια πράγματα, αλλά όχι για τόσο μεγάλη διάρκεια και με τόσο μεγάλη ένταση. Ήταν κάτι που δεν έχω βιώσει ποτέ ξανά. Φτάσαμε στο γήπεδο στις 18:30 και φύγαμε μετά από έξι ώρες. Μπορείτε να το διανοηθείτε; Έξι ώρες για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα», τόνισε.

«Ό,τι έγινε είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να λέμε συνέχεια ‘εδώ είναι Ελλάδα, γίνονται αυτά’. Δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα, έχει να κάνει με τη λογική. Δεν γίνεται να ξεκινάει και να τελειώνει αυτό το παιχνίδι. Δεν ήταν ποδόσφαιρο, ήταν κάτι άλλο. Κάτι που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις, αλλά μόνο να το τελειώσεις. Έτσι έφυγα», πρόσθεσε.

«Είναι η πρώτη φορά που είπα στους παίκτες μου ‘ευτυχώς που χάσαμε, γιατί θα είχαμε νεκρούς’. Και το πιστεύω. Πραγματικά δεν γνωρίζω τι μπορεί να είχε συμβεί αν στις καθυστερήσεις είχε γίνει γκολ μία από τις φάσεις με τον Μαρκάνο ή τον Μασάντο», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: