10.4.14

Να ξανακερδίσουμε το χαμένο έδαφος, λέει ο Βενιζέλος...





Ως τεράστια επιτυχία χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, μετά τη διάρκειας 2 ωρών συνάντησή που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μαξίμου.
«Το ...
μεγάλο γεγονός της ημέρας είναι η επάνοδος της χώρας στις διεθνείς χρηματαγορές», είπε, ενώ έκανε  λόγο για «επίσημη πανηγυρική, χειροπιαστή επιβεβαίωση της αλλαγής σελίδας» στην Ελλάδα.

Μίλησε ακόμη για επιστροφή στην ομαλότητα, λέγοντας πως «γινόμαστε ξανά αυτεξούσιοι χάρη στις προσπάθειες των Ελλήνων, στους οποίους πιστώνεται όλη η τιμή για αυτό το αποτέλεσμα».

«Τώρα μπορούμε να ξανακερδίσουμε το χαμένο έδαφος, ξαναγινόμαστε η Ελλάδα που ξέρουμε», σημείωσε για να προσθέσει: «Θα αποκαταστήσουμε αδικίες, θα αποκτήσουμε το επίπεδο ζωής που είχαμε πριν το 2010. Τελειώνει αυτή η περιπέτεια που ταπείνωσε την εθνική μας κυριαρχίας».



«Οι αντίπαλοι του μνημονίου έρχονται να υπερασπιστούν το μνημόνιο, θα πρέπει να ντρέπονται. Αντί να χαίρονται με τη χαρά της ελληνικής οικονομίας, λυπούνται γιατί ζουν πολιτικά ως παράσιτα του μνημονίου», συνέχισε.

«Εάν το χρέος δεν ήταν βιώσιμο, οι αγορές δεν θα αγόραζαν το ελληνικό ομόλογο», σημείωσε ακόμη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: