5.4.14

Ο Μπουτάρης θα βάλει τους παππούδες να κυνηγάνε τους εξαρτημένους...

"Τάγματα εφόδου" από ομάδες ηλικιωμένων που θα φυλάσσουν τα πάρκα από τα εξαρτημένα άτομα προτείνει ο ...
"προοδευτικός" δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα τα ΝΕΑ.



"Η σκέψη μας είναι να αξιοποιήσουμε για τη φύλαξη εθελοντικά μέλη των ΚΑΠΗ. Δύο-δύο ή τρεις -τρείς θα περπατούν και θα λένε στους ναρκομανείς "μαζέψτε τα και φύγετε αλλιώς παίρνω την αστυνομία τώρα. Βέβαια, οι εθελοντές πρέπει να είναι ενεργητικά άτομα. Δεν θα ήθελα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο αλλα δυστυχώς η πολύ αυξημένη παραβατικότητα μας αναγκάζει", λέει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα έβαλε βαθμό 6 εως 7 στον εαυτό του σημειώνοντας ότι "αρχίσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα αλλά για χίλιους λόγους δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε". Ως κύρια αιτία θεωρεί τον πλήρη ευνουχισμό της τοπικής Αυτοδιοίκησης και θεωρεί ότι είναι προτιμότερο να είναι διορισμένος ο δήμαρχος παρά εκλεγμένος. Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως βλέπει τον εαυτό του ως διεκπεραιωτή και τα "έριξε" στην οικονομική συγκυρία χωρίς βέβαια να την συσχετίσει με τον Ευάγγελο Βενιζέλο με τον οποίο ο ίδιος επέλεξε να ταυτιστεί την Παρασκευή σε άλλη μια συνέντευξη του.

Τέλος, δεν δίστασε να κάνει άνοιγμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ υιοθετώντας το σύνθημα "μια πόλη, μια ομάδα" λέγοντας πως το Μιλάνο έχει δυο ομάδες (σ.σ. Ίντερ, Μίλαν) άρα είναι πολυτέλεια από τη Θεσσαλονίκη να επιδιώκει το ίδιο. "Θες να φωνάξεις Άρης, ΠΑΟΚ ή Ήρακλης; Πήγαινε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, στα φυτώρια", είπε χαρακτηριστικά...
alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: