16.4.14

Δύσκολες ώρες για το δημοσιογράφο Δημήτρη Ρίζο...


Στην εντατική ο γιος του Απόστολος, μετά από σοβαρό τροχαίο...


Ωρες αγωνίας ζει η οικογένεια του Δημήτρη Ρίζου, αφού την...
περασμένη Παρασκευή ο γιος του Απόστολος είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ενα αυτοκίνητο χτύπησε τη μηχανή του 33χρονου Απόστολου Ρίζου, με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρεθεί στο οδόστρωμα. Ωστόσο δεν φορούσε κράνος και με την πτώση του στο οδόστρωμα χτύπησε το κεφάλι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρότατα.

Ο γιος του Δημήτρη Ρίζου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε καταστολή. Τη Μεγάλη Δευτέρα υπεβλήθη σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι, το οποίο σύμφωνα με τον κ. Ρίζο πήγε πάρα πολύ καλά, όμως οι γιατροί παραμένουν επιφυλακτικοί, τονίζοντας ότι η κατάστασή του είναι εξαιρετικά σοβαρή και τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται πολύ κρίσιμα από τους γιατρούς.
Δύσκολες ώρες για το δημοσιογράφο Δημήτρη Ρίζο –Στην εντατική ο γιος του Απόστολος, μετά από σοβαρό τροχαίο με μοτοσυκλέτα
Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ καλό παιδί, με ήθος και ποιότητα χαρακτήρα, ενώ κάθε μέρα τον επισκέπτονται δεκάδες φίλοι του για να βρεθούν δίπλα του.

Πριν από μερικά χρόνια, είχε χάσει από τροχαίο την ανιψιά του σε πολύ νεαρή ηλικία και όπως είναι φυσικό, σε ηλικία 25 ετών, ενώ και ο Δημήτρης Ρίζος πριν από περίπου ένα χρόνο είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα 85χρονο στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Ο δημοσιογράφος στην κατάθεση του τότε είχε πει πως κάποιο προπορευόμενο όχημα είχε χτυπήσει και σκοτώσει τον ηλικιωμένο άνδρα προτού τον εκτοξεύσει στο δικό του όχημα. Μάλιστα το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ήταν αρνητικό...
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: