12.4.14

Χατζημαρκάκης: Ζήσαμε ένα σόου...




«Ο κόσμος στη Γερμανία πιστεύει ότι η Ελλάδα ανήκει στους καλούς μαθητές», ανέφερε ο ευρωβουλευτής, Γιώργος Χατζημαρκάκης, μιλώντας στον "Real Fm", με αφορμή την...
επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα.
«Δεν υπάρχει μόνο φως και μόνο σκιά. Δεν είναι άσπρο-μαύρο το πράγμα. Καλό είναι πάντα όταν η Ελλάδα βγαίνει από τη γωνία, όπου ήταν 3,5 χρόνια», είπε. Και εκτίμησε ότι «η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές δεν δείχνει εμπιστοσύνη στη χώρα» , υπογραμμίζοντας πως «αυτό που ζήσαμε αυτές τις μέρες είναι ένα σόου και ένα θέατρο».
«Η κυρία Μέρκελ βοηθά τον φίλο της τον κ.Σαμαρά. Φοβάται να χάσει έδρες ευρωβουλευτών γιατί για πρώτη φορά η μεγαλύτερη παράταξη θα βγάλει τον πρόεδρο της Επιτροπής», τόνισε και πρόσθεσε:
«Η Ελλάδα έχει γίνει αποικία των ισχυρών. Αν μετά τις ευρωεκλογές δεν πάμε σε μία ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, όπου δεν κυβερνά ο ισχυρός, αλλά υπάρχει ένα Σύνταγμα, τότε θα πάμε για διάλυση της Ευρώπης».
Αναφορικά με την αποστολή των Ποντίων στο Ευρωκοινοβούλιο, επεσήμανε: «Μου άρεσε ότι το ζήτημα που είναι ελληνικότατο επιτέλους βρήκε το δρόμο προς το ευρωκοινοβούλιο. Πετύχαμε να μπει σε επίσημη έκθεση και με συγκίνησε ότι με έλεγαν Χατζημαρκίδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: