10.4.14

Ο Ηλίας Σκαφιδάς στο συνδυασμό του Μώραλη...

kalpes14.gr

Δυναμώνει ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη. Ο Ηλίας Σκαφιδάς δηλώνει την στήριξή του και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και ανακοινώνει την...
κάθοδό του στις εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Κατά κοινή ομολογία, ο Πειραιάς συνεχίζει να παίζει το ρόλο του πολιτικού και οικονομικού κομπάρσου στη δημόσια ζωή μας, αφού εσκεμμένα και προγραμματισμένα, παραγκωνίζεται όλα αυτά τα χρόνια η ανάπτυξη του πρώτου λιμανιού της χώρας, λόγω της μη ορθής αξιοποίησης των κονδυλίων δημοσίων επενδύσεων, που θα το είχαν μετατρέψει σε σύγχρονο κέντρο έντονου διαμετακομιστικού εσωτερικού και ευρωπαϊκού εμπορίου και υπηρεσιών κι έτσι το κενό αυτό δεν θα καλύπτονταν από ξένους επενδυτές.

Αλλά και ο Δήμος, με την αξιοποίηση της περιουσίας του, θα μπορούσε να είχε προχωρήσει συνεργαζόμενος με ισχυρούς επιχειρηματίες του τόπου μας, που διαθέτουν τα μέσα και την εμπειρία, σε υποδομές τέτοιας υφής που τα έσοδά τους θα του επέτρεπαν να μειώσει το σωρευμένο χρέος του, να αυξήσει τα έσοδά του και να δημιουργήσει υγιή αναπτυξιακά πρότυπα, με στόχο την απασχόληση σεβαστού ποσοστού εξειδικευμένων δημοτών μας, που τώρα αναμένουν την οικογενειακή συνδρομή ή σκοπεύουν ή έχουν ήδη μεταναστεύσει.

Προοπτική που φυσικά ποτέ δεν αποτολμήθηκε, αφού καίριο αναπτυξιακό πρότυπο της σημερινής Δημοτικής Αρχής, που δείχνει ότι απέχει μακρά από την πραγματικότητα, ήταν η έλευση του τραμ και η απίστευτη διαγράμμιση των βασικών οδών του κέντρου της πόλης μας, μαζί με την παραγκώνιση και απομόνωση συγκεκριμένων δημοτών που είχαν εμπειρία και γνώσεις οικονομικής διαχείρισης.

Στηρίζω την υποψηφιότητα Μώραλη, αλλά και την ισχυρή επιχειρηματική παρουσία του ηγέτη του Ολυμπιακού μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στο ψηφοδέλτιο, που συνιστά την εναλλακτική πρόταση, που αποσκοπεί προγραμματισμένα να οδηγήσει τον Πειραιά στα μονοπάτια της ανάπτυξης και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας.

Αποδέχομαι συνεπώς με ικανοποίηση και αίσθημα ευθύνης την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου να μετάσχω στον συνδυασμό του, και δεσμεύομαι να συμβάλω, με την εμπειρία και τις γνώσεις μου, στον Πειραιά της Ανάπτυξης και της Δημιουργίας.

Ηλίας Μ. Σκαφιδάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: