22.4.14

Είναι ο ίδιος αλλά δεν θυμάται...

 
Το διορισμό του από τη χούντα παραδέχεται ο συγγραφέας και πρώην στέλεχος του κόμματος του Στ. Θεοδωράκη “Το Ποτάμι” Νίκος Δήμου, το οποίο αποκάλυψε πριν από περίπου ένα μήνα η ...
Ελευθεροτυπία.
Όπως ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα με τίτλο “Είναι ο ίδιος;” κάποιος εν ονόματι Νικ. Δήμου διορίστηκε Γεν. Γραμματέως της Διοικούσης Επιτροπής της Ενώσεως Διαφημιστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος σύμφωνα με απόφαση του καθεστώτος. Το σχετικό φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως φέρει ημερομηνία 19-6-70 και αριθμό 2526.
Απαντώντας ο Νίκος Δήμου, ο οποίος πρόσφατα υπέβαλε την αποχώρησή του από το κόμμα μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε άρθρο του για το Άγιο Φως, με σχόλιο του που αναρτήθηκε στο Enet.gr παραδέχθηκε ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που διορίστηκε από τη χούντα σε επιτροπή αλλά δηλώνει ότι δεν θυμάται εάν αυτή λειτούργησε ποτέ και ότι ποτέ δεν συνεργάστηκε με το κράτος “ούτε επί χούντας ούτε μετά”
Ειδικότερα το σχόλιο του έχει ως εξής: “Πριν από 44 χρόνια ήμουν εκλεγμένος γενικός γραμματέας της ΕΔΕΕ (Ένωση Διαφημιστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος) που εκπροσωπούσε τον διαφημισιτκό κλάδο. Κάποιος από την τότε κυβέρνηση με διόρισε μέλος μίας επιτροπής σε αντικατάσταση άλλου συναδέλφου. Δεν θυμάμαι ούτε τι επιτροπή ήταν αυτή ούτε αν λειτούργησε ποτέ. Πάντως ξέρω ότι ουδέποτε στη ζωή μου συνεργάστηκα με το κράτος, απέκτησα κρατικό αξίωμα ή κρατικό χρήμα. Ούτε επί χούντας ούτε μετά.”

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: