4.4.14

Η Χ.Α. ζητά Προκαταρκτική κατά του πρωθυπουργού...

kasidiaris 
Mαριάς: «Η κυβέρνηση είναι όμηρος στις ενδεχόμενες αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής»...
 Τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής κατά του πρωθυπουργού,  του υπουργού Δικαιοσύνης και του υπουργού Δημόσιας Τάξης, ζητεί η Χρυσή Αυγή, όπως είπε στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της Ηλίας Κασιδιάρης.
Ωστόσο το ...
ακροδεξιό κόμμα δεν διαθέτει τους απαιτούμενους 30 βουλευτές για να υποβάλλει το αίτημα . Έτσι απευθύνθηκε και στα υπόλοιπα κόμματα για να συμπληρωθεί ο αριθμός. Μάλιστα όπως είπε ο κ. Κασιδιάρη η Προκαταρκτική πρέπει να αφορά το κακουργηματικό αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας και να διερευνηθεί αν τελέσθηκε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Mαριάς: «Η κυβέρνηση είναι όμηρος στις ενδεχόμενες αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, μετά τις δηλώσεις Κασιδιάρη στην Ολομέλεια, ανέφερε πως, «η κυβέρνηση είναι πλέον όμηρος στις ενδεχόμενες αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής».

Ο κ. Μαριάς, που έκανε λόγο για «Μπαλτάκος Gate» είπε επίσης ότι έχει αποδειχθεί η τεράστια πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

«Από όσα είπε δημόσια ο κ. Μπαλτάκος, αποδεικνύεται συνεχής επαφή του με την επίσημη ιδιότητα του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης με τη ΧΑ. Δεν ξεπλένεται το σκάνδαλο με την παραίτηση Μπαλτάκου, η ευθύνη αναλαμβάνεται με την προκήρυξη εκλογών» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και ζήτησε να αναληφθούν κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες.

Σε αυτές συμπεριέλαβε και την ανάγκη να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης μέσα στα όρια του χρόνου που προσδιορίζει το Σύνταγμα και είπε ότι το κόμμα του θα αναλάβει πρωτοβουλία στον βαθμό που συμφωνήσουν και τα άλλα κόμματα ώστε να γίνει διεξοδική συζήτηση στη Βουλή.

πηγη matrix24.gr , newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: