13.4.14

"Θέλει δε θέλει θα απολογηθεί ο Σαμαράς"...

ΒΙΝΤΕΟ...

Επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας εναντίον του πρωθυπουργού από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ομιλία του τον...
κατηγόρησε για σχέσεις συνεργατών του με μέλη της Χρυσής Αυγής και τον διαβεβαίωσε ότι "θέλει δεν θέλει θα απολογηθεί στη Βουλή".

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "Θα απολογηθείτε, γιατί δεν σεβαστήκατε τους θεσμούς και τις επιταγές της δημοκρατίας που ορκιστήκατε να υπερασπίζεστε. Θα απολογηθείτε, γιατί παραδώσατε τα κλειδιά της κυβέρνησης και της χώρας σε άτομα που τα χαρακτηρίζει ο αντιδημοκρατικός κυνισμός και η ετοιμότητα να συνδιαλλαγούν και με το διάβολο προκειμένου να κρατηθείτε στην εξουσία.

Γιατί εσείς ο ίδιος, μέσω εμπίστων εκπροσώπων σας, γίνατε συνομιλητής μιας εγκληματικής συμμορίας, συνομιλητής ατόμων που ακούνε τη λέξη δημοκρατία και τραβούν το πιστόλι τους. Θα απολογηθείτε επίσης για το νέο μνημόνιο που έχετε συμφωνήσει και κρατάτε στα συρτάρια σας μέχρι να τελειώσουν οι εκλογές. Έχει ήδη κατατεθεί από τη κ.ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αίτηση κατάθεσης εγγράφων και έχετε διορία μέχρι τις 24 Απρίλη, σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής.".Δείτε τα βίντεο...






«Καθαρή εντολή, εντολή αλλαγής»

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε μια «συντριπτική νίκη» στις επικείμενες αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές. «Μία νίκη που θα γεννήσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. Που θα επιφέρει πτώση της κυβέρνησης των μνημονίων και εθνικές εκλογές» δήλωσε σχετικά.

Έκανε λόγο για «καθαρή εντολή, εντολή αλλαγής» από τον λαό, με σκοπό όπως σημείωσε «να τερματιστεί η λιτότητα και τα μνημόνια».

Εμφανίσθηκε βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει στις βουλευτικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Θα είναι «μια ιστορική νίκη» όπως είπε και θα ανοίξει το δρόμο για μια αλλαγή της πολιτικής ατμόσφαιρας σε όλη την Ευρώπη.

«Ναι είμαστε έτοιμοι από καιρό και είμαστε αποφασισμένοι» ξεκαθάρισε αναφερόμενος σε όσους αμφισβητούν ή αναρωτιούνται για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας αλλά και ότι συγχρόνως, χρειάζεται τα στελέχη του κόμματος να δείξουν «σύνεση και ωριμότητα» στις κινήσεις τους.



«Δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα που είναι τόσο σκληρή και τους διαψεύδει καθημερινά», πρόσθεσε.

«Με τη Μέρκελ ή με την Ελλάδα ; Με τον Σαμαρά και τον υφιστάμενό του, ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ;»

Κλείνοντας την ομιλία του επισήμανε: «Η επιλογή στις ευρωεκλογές είναι απλή: Με τη Μέρκελ ή με την Ελλάδα ; Με τον Σαμαρά και τον υφιστάμενό του, ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ; Με την εκτροπή ή με την ανατροπή. Είμαι πεπεισμένος ότι ο λαός μας, στα απόλυτα και καθαρά διλήμματα, θα δώσει απάντηση, καθαρή, δυνατή, αδιαμφισβήτητη»...



real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: