22.4.14

Η μεταστροφή της Σουλεϊμάν…

Ο Σκουρλέτης στον ΣΚΑΙ (Βίντεο)…

Aιχμές κατά της Σαμπιχά Σουλεϊμάν άφησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης κατηγορώντας την για...
«γρήγορη μεταστροφή», απορρίπτοντας τα περί πιέσεων από το τουρκικό προξενείο.

Ο κ. Σκουρλέτης σε υνέντευξή του στο δελτιο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «μεγιστοποιείται χωρίς λόγο το θέμα Σουλεϊμάν» προσθέτοντας πως είναι «πιο αντιπροσωπευτική η νέα υποψηφιότητα. Μια υποψηφιότητα με καλύτερα χαρακτηριστικά».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην κυρία Σουλεϊμάν λέγοντας ότι «επιτέθηκε με εύκολο τρόπο στον ΣΥΡΙΖΑ», κάνοντας λόγο για «πολύ γρήγορη μεταστροφή» σημειώνοντας ότι «μία υποψήφια 24 ώρες μετά αφήνει αιχμές για το τουρκικό προξενείο».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «ένα κόμμα διατηρεί για τον εαυτό του το δικαίωμα να επιλέγει τους υποψηφίους του» ενώ είπε ότι «ξεχνάνε ότι ακραίοι κύκλοι του προξενείου θέλουν ένα μειονοτικό ψηφοδέλτιο».

«Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποψήφιο από τη μειονότητα. Πώς είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να υποκύπτει στη βούληση του τουρκικού προξενείου όταν εκείνο σκοπεύει να κατεβάσει δικό του συνδυασμό; Θα αφήσουμε τη μειονότητα έρμαιο του τουρκικού προξενείου;» αναρωτήθηκε.

Ο κ. Χριστόπουλος ήδη έστειλε διευκρινιστική δήλωση, είπε ακόμα σχετικά με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σκουρλέτης εξαπέλυσε πυρά κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου επισημαίνοντας ότι «άνοιξε τον δρόμο για το ξεπούλημα της Ελλάδας», ενώ τόνισε ότι «ο σχολιασμός του ΣΥΡΙΖΑ κατά του κ. Πάγκαλου δεν υπήρχε στο Mega».

Υπογράμμισε ακόμα πως «αν υπήρχαν Αντώναροι και Μπακογιάννη στον ΣΥΡΙΖΑ θα μας είχατε κρεμάσει στα μανταλάκια για 15 ημέρες».

«Μακάρι να είχαμε κι άλλα τέτοια όχι σαν του κ. Λαζόπουλου. Η επιστολή που απέστειλε στον κ. Τσίπρα ήταν επιστολή στήριξης και συστράτευσης. Αισθανόμαστε ότι είναι μαζί μας» σχολίασε.

Για τον επικεφαλής του «Ποταμιού» ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι «ο κ. Θεοδωράκης ας μας πει καμία θέση. Δεν πρέπει να ανακαλύψουμε τις θέσεις του; Δεν βλέπω θέσεις».

Για το πρωτογενές πλεόνασμα, ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε ότι είναι ένα πλεόνασμα που βασιστηκε στην κοινωνική δυστυχία. Δεν ειναι βιώσιμο, δεν μειώνει το χρέος. Θα είχαμε μεγαλύτερο πλεόνασμα αν είχαν γίνει περισσότερες απολύσεις είπε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Σαμαράς λέει κάτι διαφορετικό από την κυρία Μέρκελ για την Ευρώπη; Θέλουν Ευρώπη και Νότο ως ειδική οικονομική ζώνη, διαμορφώνουν τον κινέζο νοτιοευρωπαίο εργαζόμενο» πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: