13.4.14

Έτσι θα γιορτάσει ο Ολυμπιακός!...


Ο Ολυμπιακός σήμερα γιορτάζει!
Η ομάδα του Πειραιά αναμετράται απόψε με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Φάληρο στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League, όμως το σημαντικό θα ακολουθήσει αμέσως μετά.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ετοιμάζουν...
μια φαντασμαγορική φιέστα, την οποία θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο γήπεδο, καθώς η ομάδα θα σηκώσει στον ουρανό του φαληρικού γηπέδου το 41ο πρωτάθλημα της πλούσιας ιστορίας της.

Φυσικά, σημασία έχει το τελετουργικό και το τι θα μπορέσει να παρακολουθήσει ο φίλαθλος κόσμος των Πειραιωτών που θα βρεθεί στο γήπεδο σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα για τον σύλλογο.

Έτσι θα είναι η φιέστα

Η γιορτή θα ξεκινήσει από το πρωί. Έξω από το γήπεδο, θα στηθεί ένα ολόκληρο Πάρκο δραστηριοτήτων, το «ΠΑΡΚΟ των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ». Θα λειτουργεί από τις 12:00 το μεσημέρι και μέχρι να αρχίσει ο αγώνας. Σε αυτό το θεματικό πάρκο θα υπάρχουν φουσκωτά παιχνίδια, ειδικά παιχνίδια δεξιοτήτων αλλά και μια πίστα καρτ όπου τα παιδιά και οι γονείς εκτός των άλλων θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν από ειδικούς τους κανόνες της ασφαλούς οδήγησης.

Στο πάρκο θα υπάρχει και ειδικός θάλαμος φωτογραφιών, αλλά και face painting ώστε οι μικροί φίλοι (ή οι μεγάλοι αν το επιθυμούν) να βαφτούν με τα χρώματα της ομάδας πριν μπουν στο γήπεδο για το παιχνίδι και τη φιέστα. Επίσης, μικροί και μεγάλοι θα βρουν δώρα και άλλες εκπλήξεις με οικοδεσπότη πάντα τον Leone.

H είσοδος στο «Πάρκο των Πρωταθλητών» θα είναι δωρεάν και η όλη διοργάνωση και λειτουργία του υλοποιείται με την πολύτιμη βοήθεια των εταιρειών χορηγών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ευχαριστούν ιδιαίτερα γι' αυτό, την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, τη Renault και τη Samsung.

Σε ό,τι αφορά στη UNICEF, θα διατεθούν όλες οι εισπράξεις του αγώνα από τα εισιτήρια που έχουν χαμηλές τιμές (5, 10, 15, 20, 50), ενώ σε αυτό το παιχνίδι δεν θα χρειάζεται κάποιος κάρτα φιλάθλου του Ολυμπιακού για να προμηθευτεί εισιτήριο.

Πέρα από τις εισπράξεις του αγώνα, έχουν ετοιμαστεί και κάποιες ειδικές κορνίζες με συλλεκτικές και αριθμημένες φανέλες της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών. Είναι 200 φανέλες στις οποίες θα χαράσσεται ο αριθμός και το όνομα του ανθρώπου που θα την αγοράζει με αντίτιμο 250 ευρώ. Τα χρήματα και από αυτή τη δράση θα διατεθούν για τη UNICEF και τον ιερό σκοπό του εμβολιασμού των παιδιών.

Στο «Πάρκο των Πρωταθλητών» θα υπάρχει stand της UNICEF και εθελοντές που θα ενημερώνουν τον κόσμο για τα προγράμματα της, ενώ στο RedStore θα διατίθενται Πασχαλινά δώρα της UNICEF, αλλά και τα συλλεκτικά t-shirts για τα 41 Πρωταθλήματα.

Πάμε τώρα στο παιχνίδι και στη γιορτή, όπου θα γίνει μια γενική περιγραφή για το τι πρέπει να περιμένετε. Να πούμε ότι στο ημίχρονο του αγώνα θα βραβευτεί η ομάδα πόλο, οι γυναίκες που κατέκτησαν το Len Trophy ,μεγαλώνοντας έτσι και την συλλογή ευρωπαϊκών τροπαίων του Συλλόγου. Επίσης, θα φιλοξενηθεί η πρωταθλήτρια ομάδα του πινγκ πονγκ.

Το τελετουργικό της φιέστας

Μετά το τέλος του αγώνα θα ξεκινήσει η γιορτή του πρωταθλήματος που είναι χωρισμένη ουσιαστικά σε τέσσερα μέρη.

Στο Α` μέρος θα δούμε μια ξεχωριστή παρουσίαση για τη συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF με πρωταγωνιστές ποιούς άλλους; Τα παιδιά.

Στο Β` μέρος θα γίνουν κάποιες βραβεύσεις που ταυτόχρονα θα φέρουν συγκίνηση για τα νιάτα, αφού θα δούμε στο γήπεδο την ομάδα Κ-15 με το Πρωτάθλημα που πήρε, αλλά και με τον όρκο της πριν το παιχνίδι και άπαντες θα ήθελαν πολού να τους ακούσουν να φωνάζουν «φτερά στα ποδάρια καρδιά μες στα στήθια» και σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη.

Όμως σε αυτό το δεύτερο μέρος θα βουτήξουν και στο χρόνο. Με έναν καλεσμένο-έκπληξη, έναν άνθρωπο που έγραψε ιστορία στον Ολυμπιακό και θα ταξιδέψει από μακριά για να δει και πάλι από κοντά τους ανθρώπους που τον λάτρεψαν. Για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νέοι, πως ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να γίνει σύνθημα στα χείλη εκατομμυρίων φιλάθλων.

Το ταξίδι στο χρόνο θα ολοκληρωθεί με ένα αφιέρωμα μνήμης σε ένα μεγάλο ηγέτη της Ολυμπιακής οικογένειας. Στον Σταύρο Νταϊφά, στον οποίο είναι αφιερωμένο το 41ο πρωτάθλημα της ομάδας.

Στο Γ` μέρος της εκδήλωσης θα δούμε ένα μουσικό φωτιστικό δρώμενο με το οποίο θα υποδεχτει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη τους 40 τίτλους πρωταθλητή του Ολυμπιακού, που για μια ακόμα φορά θα υψωθούν στον Πειραϊκό ουρανό και αυτό το βράδυ γίνονται 41!

Στο Δ' μέρος, αυτό που όλοι θα περιμένουν, η στέψη των Πρωταθλητών με μια εντυπωσιακή είσοδο όλων των πρωταγωνιστών του Πρωταθλήματος και μετά τη στέψη τον γύρο του θριάμβου. Ταυτόχρονα με την στέψη των Πρωταθλητών θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όλοι ένα μοναδικό σόου από βεγγαλικά, τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό από το λόφο της Νίκαιας και την Αγιά Σοφιά, ώστε σε κάθε γειτονιά του Πειραιά να μπορεί κάποιος να δει τα βεγγαλικά!

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: