22.4.14

Αυστηρή προειδοποίηση Κεδίκογλου στους απεργούς καθηγητές...

school1
Ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Συμεών Κεδίκογλου απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τους καθηγητές, τονίζοντας ότι όσοι εκπαιδευτικοί επιλέξουν να απουσιάσουν αδικαιολόγητα από τα μαθήματα αναπλήρωσης των χαμένων- λόγω καταλήψεων- ωρών διδασκαλίας, θα υποβληθούν σε ...
πειθαρχικό έλεγχο.

Ο υφυπουργός, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, προειδοποίησε ότι όσοι καθηγητές δεν συμμορφωθούν με τις εντολές θα υποβληθούν σε πειθαρχικό έλεγχο: «Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Σε κανένα δεν κάνουν καλό οι καταλήψεις. Ο κακός μαθητής νομίζει ότι γλιτώνει μάθημα, ο καθηγητής κάθεται σπίτι του και πληρώνεται, ενώ ο μαθητής που θέλει να μάθει αναγκάζεται να καταφεύγει στα φροντιστήρια. Στο τέλος όμως χαμένη είναι η μάθηση».

Σύμφωνα με προεδρικό διάταγμα του Νοεμβρίου, οι ημέρες των καταλήψεων αναπληρώνονται από τις διακοπές του Πάσχα και αν χρειαστεί, στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Η ΟΛΜΕ έχει εξαγγείλει τρίωρες στάσεις εργασίας στις 23, 24 και 25 Απριλίου ως απάντηση στην απόφαση του υπουργείου Παιδείας να καλυφθούν οι χαμένες- λόγω καταλήψεων- ώρες διδασκαλίας με μαθήματα στις διακοπές του Πάσχα.

Σχολιάζοντας την στάση της ΟΛΜΕ ο κ. Κεδίκογλου εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της, Θέμη Κοτσιφάκη. «Ποιά η αξιοπιστία της ΟΛΜΕ; Ο κ. Κοτσιφάκης με δικαιώνει ουσιαστικά, όταν την επαναστατική γυμναστική στην αρχή της χρονιάς με τις καταλήψεις, την εξαργυρώνει και είναι αυτή τη στιγμή υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: