9.4.14

Το «Δεύτερο Πρόγραμμα» που αντέχει...


Και δεν είναι, απλώς, ένα πλήρες ραδιόφωνο με τα περισσότερα από τα ονόματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμά του να προέρχονται από την ΕΡΤ.
Και ιδίως από το ιστορικό «Δεύτερο Πρόγραμμα». Είναι...
βασικά και κύρια που επιμένουν και «παλεύουν» οι εργαζόμενοι εκεί, μήνες τώρα, απλήρωτοι, μόνοι τους, να κάνουν σωστά τη δουλειά τους εκπέμποντας ένα ολοκληρωμένο και άρτιο ραδιοφωνικό προϊόν. Αποδεικνύεται δε η... δύναμή τους και από την... αδυναμία των ιθυνόντων της ΝΕΡΙΤ να φτιάξουν ένα ραδιόφωνο με ελληνική μουσική.
Παρέμειναν μία συμπαγής ομάδα, σταθερή. Και κέρδισαν τη μάχη σίγουρα, να δούμε αν θα βγουν νικητές και από τον πόλεμο, συνολικά.


 
Το «Δεύτερο Πρόγραμμα» βγαίνει μέσα από το ertopen και μπορείτε να το ακούσετε απ' ευθείας από ΕΔΩ. Σημειώστε πως εκπέμπει και στα FM σε όλη την Ελλάδα μέσω των περιφερειακών ραδιοσταθμών της ΕΡΑ - μόνο στην Αθήνα δεν ακούγεται και πρέπει κάπως να λυθεί αυτό. Κι εκτός από τις γνωστές φωνές (του) όπως βλέπετε, αρχίζει να εμπλουτίζεται με γνωστούς ανθρώπους του πολιτισμού, όπως ο Μάνος Ελευθερίου, ο Ισαάκ Σούσης, ο (δικός μας, στο e-tetRadio) Νίκος Μωραϊτης (κάθε Πέμπτη, 8 με 10 το βράδυ), ο Λευτέρης Χριστοφής κ.ά.


Σημεία των καιρών: η ομάδα του «Δεύτερου Προγράμματος» παρέμεινε σύσσωμη στην ΕΡΤ, η ομάδα του «Τρίτου Προγράμματος» προτίμησε τη ΔΤ.

Όσο για το metadeftero, το θεωρώ αστεία υπόθεση. Και σίγουρα πάντως έχουμε σφετερισμό του ονόματος και της ιστορίας του «Δεύτερου», το οποίο ανήκε και ανήκει στην ΕΡΤ.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: