14.4.14

Αισιόδοξος ο Παπαδημούλης για τις ευρωεκλογές...

Για κλίμα αισιοδοξίας που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των ευρωεκλογών, έκανε λόγο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δ. Παπαδημούλης με σημερινή δήλωσή του, στην οποία τονίζει ότι...
"προχωράμε όλοι μαζί, με συσπείρωση και αισιοδοξία για μια μεγάλη νίκη στις 25 Μαΐου".

Αναφερόμενος στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι "χθες αποφασίσαμε δημοκρατικά, μια σαφή πολιτική για την Ελλάδα και την Ευρώπη και συγκροτήσαμε ένα πολύ ισχυρό ευρωψηφοδέλτιο".

Την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέφρασε και ο Δ. Στρατούλης, εκ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστερής Πλατφόρμας, με δηλώσεις του σε πρωινή εκπομπή. Αναφερόμενος στη συνεδρίαση της ΚΕ, ο κ. Στρατούλης είπε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ καμία συζήτηση και για κανένα θέμα δεν είναι απαγορευμένη και πρόσθεσε: "Τα συζητάμε όλα, παίρνουμε αποφάσεις και με σεβασμό σε αυτές προχωρούμε όλοι μαζί. Τις αποφάσεις μας τις πήραμε και προχωράμε για τη νίκη στις ερχόμενες εκλογές. Και μάλιστα για πολύ μεγάλη νίκη, συντριπτική έναντι της ΝΔ".

Σε ερώτηση σχετικά με την πρόταση της Αριστερής Πλατφόρμας να μελετηθεί ένα εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από το ευρώ, αν αυτό απαιτηθεί από τις συνθήκες, ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι αυτό που ειπώθηκε είναι ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση και εκβιαστεί με οικονομικούς και πολιτικούς όρους προκειμένου να αποτραπεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, προτεραιότητά του θα είναι η εφαρμογή του προγράμματός του, και θα είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο με συγκεκριμένο σχέδιο, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στον λαό και τη χώρα. Ωστόσο, πρόσθεσε, έγινε συζήτηση και πάρθηκαν αποφάσεις. Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστή, και αυτή είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει τη μάχη μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ, σε συμμαχία με τους λαούς και τις χώρες του Νότου.

Σε άλλη ερώτηση ότι "στα πρωτοσέλιδα κυκλοφορεί ότι η πλειοψηφούσα άποψη στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη μειοψηφούσα ότι κάνει κακό στο κόμμα" ο κ. Στρατούλης απάντησε ότι "δεν ισχύει κάτι τέτοιο"...
kalpes14.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: