3.4.14

Για τον Μπαλτάκο, υπεύθυνος είναι ο Σαμαράς...

Ευθυνες έχει και ο Βενιζέλος.
HXHTIKO...
Άμεσες ευθύνες στον Α. Σαμαρά αλλά και στον Ε. Βενιζέλο για την δράση του κ. Μπαλτάκου επέρριψε μιλώντας στο Κόκκινο ο Δημήτρης Παπαδημούλης τονίζοντας πως η ήττα αυτής της κυβέρνησης και των πολιτικών της είναι πια θέμα...
Δημοκρατίας.

"Δίπλα στην άγρια λιτότητα έχουμε ένα παρακράτος και την πολιτική ευθύνη για αυτό την έχει ο ίδιος ο κ. Σαμαράς" δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης που τόνισε πως δεν μπορούν να παριστάνουν πως δεν έχει ευθύνες ο κ. Σαμαράς όταν αποκαλύπτονται οι σχέσεις παρακράτους ανάμεσα σε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης και μια νεοναζιστική οργάνωση.

Πρόσθεσε πως απο την βιντεοσκοπημένη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη αποκαλύπτεται επίσης ο "συστημικότατος" χαρακτήρας της ΧΑ αλλά και οτι στο ρετιρέ της κυβέρνησης κάλυπταν και ενθάρρυναν την δράση της ΧΑ και μετά το σόκ της δολοφονίας Φύσσα αποφάσισαν να κινηθούν "όχι απο αντιφασιστικό οίστρο αλλά για τα ψηφαλάκια".

"Με εντολή Σαμαρά η σημερινή ΝΔ είναι ένα υβρίδιο της Πολιτικής Άνοιξης, υπολλειμάτων του ΛΑΟΣ που πήραν μεταγραφή με έντονη ακροδεξιά οσμή. Η ήττα αυτής της κυβέρνησης και της πολιτικής της είναι πια θέμα Δημοκρατίας και πατριωτικό καθήκον" πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης.

"Το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο κ. Βενιζέλος έχουν τεράστια ευθύνη καθώς αποδέχθηκαν σε αυτή τη κολλεγιά το τόνο να τον δίνουν τα πιο ακροδεξιά στοιχεία της ΝΔ" ανέφερε σχετικά με το ρόλο του ΠΑΣΟΚ στην συγκυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: