3.4.14

Ο Π. Ψωμιάδης βρήκε αλλού πορτοκαλιές...



Θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον πολιτικό όμιλο “ΠΑΤΡΙΔΑ”, που έχει ιδρύσει και θα μετεξελιχθεί σε κόμμα, γι αυτό βρίσκεται σε...
επικοινωνία με πολιτικά στελέχη και ήδη μίλησε με δύο επικεφαλής πολιτικών κινήσεων, δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

“Δεν χρωστάω σε κανένα επώνυμο παρά μόνο στο λαό. Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του μου χρωστούν πολλά. Δεν τους χρωστάω τίποτα” δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε για να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση από το κόμμα της Ν.Δ., όταν ενημερώθηκε ότι δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

“Λυτρώθηκα. Συνεχίζω με την Πατρίδα και το Λαό. Έσπασα τις κομματικές αλυσίδες και τους ευχαριστώ. Σύντομα θα κριθούμε όλοι” υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στον διευθυντή του γραφείου του κ. Σαμαρά, τον κ. Μπούρα, που του είπε ότι έχει δικαστικές εκκρεμότητες και γι' αυτό δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ., ο κ. Ψωμιάδης παρατήρησε: “Εδώ σας καλώ να δούμε ποιοι συνεργάτες γύρω από τον κ. Σαμαρά, κρατικοί λειτουργοί αλλά και αυριανοί και υποψήφιοι που στηρίζει η Ν.Δ. έχουν δικαστικές εκκρεμότητες”. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι θα ζητήσει από τον Άρειο Πάγο την αναψηλάφηση της διαδικασίας που οδήγησε στην έκπτωσή του από το αξίωμα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

“Δυστυχώς η σημερινή Ν.Δ. δεν έχει καμιά σχέση με τη Ν.Δ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή” τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι είναι αγνώμονας απέναντί του και αν τον συναντούσε θα του έλεγε: “Τι ψυχή θα παραδώσεις;”.

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές δήλωσε ότι θα στηρίξει κεντροδεξιές δυνάμεις, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις.

Με αφορμή την παραίτηση του κ. Μπαλτάκου, ο κ. Ψωμιάδης σχολίασε πως όλοι ήξεραν για τον πρώην γενικό γραμματέα, αλλά δεν μιλούσαν και σημείωσε ότι δεν θα τον χτυπήσει τώρα που είναι κάτω.

Ο κ. Ψωμιάδης εξέφρασε, επίσης, την εκτίμηση ότι ο ίδιος θα δικαιωθεί στις ευρωεκλογές του Μαΐου με τις ψήφους των πολιτών.

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: