12.4.14

Οι πρώτοι υποψήφιοι του Γιάννη Μώραλη...

Έναν ιδιαίτερα δυναμικό συνδυασμό διαμορφώνει ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά αφού μία σειρά από σημαντικά πρόσωπα της πειραϊκής κοινωνίας έχουν ανακοινώσει την...
υποψηφιότητά τους με τον συνδυασμό του.

Έχει ανακοινώσει τη συστράτευσή του ο Μιχάλης Κουλιζάκος και ο Ηλίας Σκαφιδάς ενώ προχθές προηγήθηκε μπαράζ ανακοινώσεων. Εξαιρετικά κομβικές θεωρούνται οι προσθήκες του Παναγιώτη Ζερβουλάκου και της Κορίνας Λαουλάκου, αντιδημάρχων της δημοτικής αρχής Μιχαλολιάκου αλλά και του Γιάννη Μελά, πρώτου σε σταυρούς εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου. Στο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη θα συμμετάσχουν ακόμα ο Γιάννης Κουβάτσος, ένας από τους μακροβιότερους δημοτικούς συμβούλους, η Πόπη Αστεριάδη, ο Στέλιος Μπρατσόλης, πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά καθώς, το μέλος της ΠΕ της ΝΔ, Χριστόφορος Ντίζος και ο ΟΝΝΕΔίτης Παναγιώτης Κυρίμης.

Αν στα ονόματα αυτά προστεθούν η Μαρία Μπουκουβάλα, ο Γιάννης Παπαγγελής και η Μαρία Τσακμάκη που ανακοινώθηκαν πρώτα μπορούμε να μιλάμε για ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο ήδη από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη.

Στα νέα ονόματα που θα συμμετάσχουν ως δημοτικοί σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη, προστέθηκαν και το όνομα του ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, μέλος της κεντρικής επιτροπής ΟΝΝΕΔ και στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επί πολλά χρόνια στα ΤΕΦΑΑ, αλλά και ο Νίκος Μουσελής, Τραπεζικός, τ. Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Πειραιά και Νήσων, τέως διαμερισματικός σύμβουλος, εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΟΤΟΕ.

Ακόμα τρεις υποψήφιοι ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους με τον Γιάννη Μώραλη, πρόκειται για την Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Νίκο Μαντούβαλο και τον Γιώργο Δαβάκη.

Δύο επιτυχημένοι άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού προσχωρούν στο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη για τον Πειραιά. Πρόκειται για τον Νίκο Γέμελο, προπονητή στο τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού και τον Αντώνη Αρώνη, ολυμπιονίκη, βετεράνο πολίστα του Εθνικού...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: