1.4.14

Ποιοί είναι οι 53 πρώτοι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο Μπουτάρη...

Ποιοί είναι οι 53 πρώτοι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο ΜπουτάρηΤους πρώτους 53 υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της "Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη" στις εκλογές του Μαΐου, παρουσίασε σήμερα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης, Γιάννης Μπουτάρης.

Όπως αναφέρεται σε...
ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας, οι 53 πρώτοι υποψήφιοι (32 άνδρες και 21 γυναίκες) καλύπτουν ευρύ πεδίο κοινωνικής και επαγγελματικής προέλευσης, ενώ έχουν αξιοσημείωτη συμμετοχή στα κοινά, μέσα από φορείς και εθελοντικές οργανώσεις.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι (15 άντρες – 12 γυναίκες)

1 Άγιος Αλέξανδρος
Γιατρός, μαιευτήρας – γυναικολόγος. Άσκησε την Μαιευτική και Γυναικολογία και δίδαξε Περιγραφική και Εφαρμοσμένη Ανατομική επί 35 χρόνια στο Α.Π.Θ. Σήμερα, προσφέρει ιατρική φροντίδα στα Ιατρεία των «Γιατρών του Κόσμου».

2 Γαϊτάνη Λίνα
Είναι εκλεγμένη κοινοτική σύμβουλος στη Δ’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην οποία είναι πρόεδρος του τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασία του Πολίτη και Δημοτικής Αστυνομίας και του τομέα Αθλητισμού, καθώς επίσης μέλος της επιτροπής πολιτισμού. Είναι μέλος της Κίνησης Ειρήνης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων & Εθνικής Ανεξαρτησίας (Κ.Ε.Α.Δ.Ε.Α) και του Ιστιοπλοϊκού ομίλου Λιμενικών Θεσσαλονίκης.

3 Γαργάλα Εύα
Πτυχιούχος Ανώτατης Υγειονομικής Σχολής, στέλεχος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

4 Γιτόπουλος Βλάσσης
Πτυχιούχος της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και MSc in International Management University of Reading. Έχει δημιουργήσει εταιρία παροχής υπηρεσιών με αντικείμενο την αναγέννηση πλαστικών πρώτων υλικών σε βιομηχανίες πλαστικών και την αγορά ανακυκλώσιμων πλαστικών υλικών και την προώθησή τους σε αγορές του εξωτερικού.

5 Γλούφτσης Λάζαρος
Πτυχιούχος εργοδηγός.

6 Δούκας Ηρακλής
Επιχειρηματίας – καλλιτέχνης

7 Ζωίδης Γιώργος
Σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Τεχνικού Πανεπιστημίου του Βερολίνου και είναι ομότιμος καθηγητής στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ. Έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής Ενασκήσεως Αρχιτεκτονικού Ελέγχου ως εκπρόσωπος του ΣΑΘ, του ελληνικού τμήματος του ΙCOMOS και της επιτροπής κτιρίων της ΧΑΝΘ, τεχνικός σύμβουλος του CEDEFOP και Διευθυντής του Β΄ Τομέα «Αρχιτεκτονικού και Αστικού Σχεδιασμού’» του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, ΑΠΘ.

8 Καμάρας Αντώνης
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες (Connecticut College, Β.Α.), Πολιτική Θεωρία και Διεθνή Πολιτική Οικονομία (London School of Economics, M.Sc., M.Phil.) και έχει ασχοληθεί ερευνητικά με τα θέματα της αστικής διακυβέρνησης και ανάπτυξης. Εργάζεται ως σύμβουλος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, τις διεθνείς σχέσεις του Δήμου, την αναβάθμιση του μητροπολιτικού συστήματος επαγγελματικής κατάρτισης και την σύζευξη της χορηγικής κοινότητας με την κοινωνική πολιτική του Δήμου.

9 Καραδιάκος Νίκος
Είναι πτυχιούχος της Φυσικομαθηματικής Σχολής Ιωαννίνων και του τμήματος Αρχιτεκτονικής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και εργάζεται ως αρχιτέκτονας, με κύρια ενδιαφέροντα το σχεδιασμό και την κατασκευή κτιρίων με παραδοσιακά και βιοκλιματικά κριτήρια. Έχει πάρει μέρος σε εκθέσεις αρχιτεκτονικής, ζωγραφικής και γλυπτικής, ενώ συμμετείχε στο Art Around the Park στη Νέα Υόρκη.

10 Καρρά Αναστασία
Πρώην υπάλληλος ΟΤΕ.

11 Κατσιάφα Ανθούλα
Εργάζεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ως βοηθός μικροβιολόγου και είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων ΑΧΕΠΑ. Εξελέγη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές κοινοτική σύμβουλος στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην οποία κατέχει τη θέση του προέδρου της επιτροπής Πολιτισμού και Τουρισμού. Είναι ενεργό μέλος της οργάνωσης ΑΓΑΠΗ και της εκστρατείας κατά της κακοποίησης ανηλίκων παιδιών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μάνατζμεντ και σεμινάρια με θέμα εργαζόμενες γυναίκες του δημοσίου τομέα σε λήψη αποφάσεων.

12 Λιάκου Λίνα
Σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Α.Π.Θ. (2008) και έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στον Αστικό Σχεδιασμό από το University College of London (2009). Από το 2013 είναι υποψήφια διδάκτορας στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Α.Π.Θ. με θέμα τη σχέση της κοινωνίας των πολιτών με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ έχει δουλέψει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα για τις πόλεις ως μέλος της ερευνητικής ομάδας του “Reactivate Athens/101 Ideas”. Από το 2010 διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο (www.urban3.gr) μαζί με τις αρχιτέκτονες Κλέλια Θερμού και Ιωάννα Πόθου.

13 Λουασάρη Ελένη
Εκπρόσωπος του ομογενειακού χώρου. Εθελόντρια στον ομογενειακό σύλλογο «Ομόνοια».

14 Μπαρμπουνάκης Αλέξανδρος
Είναι απόφοιτος της Ιωαννειδίου σχολής και του 13ου λυκείου Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά την αποφοίτησή του ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο του βιβλίου, συγκεκριμένα στο βιβλιοπωλείο του πατέρα του Μανώλη Μπαρμπουνάκη που βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους. Είναι μέλος της Παγκρητίου Ένωσης Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας. Έχει ιδιαίτερη σχέση με τον αθλητισμό ως μέλος, από μικρή ηλικία, της Χ.Α.Ν.Θ. και άλλων αθλητικών σωματείων

15 Ντίνος Σωκράτης
Αποφοίτησε το 1995 με πτυχίο BSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Ουαλλίας – Κολλέγιο του Κάρντιφ και το 1996 με πτυχίο MSc στα Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά από το πανεπιστήμιο του Στέρλινγκ στη Μ. Βρετανία, όπως και το 2010 με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης MBA από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Από το 2000 εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

16 Πανταζής Ιωάννης
Έχει σπουδάσει στα ΚΕΚ Πλάτων με αντικείμενο τις τεχνικές πωλήσεων λιανικής – χονδρικής, δυναμική πωλήσεων λιανικής και ψυχολογία καταναλωτή – πελάτη. Έχει εργαστεί σε καταστήματα εμπορίας ηλεκτρικών ειδών, ενώ ίδρυσε αντιπροσωπεία οίκων λύσεων μεταφοράς και imaging επαγγελματικού φωτογραφικού εξοπλισμού.

17 Παπαδόπουλος Γιάννης
Ιατρός – καρδιολόγος με πλούσιο επιστημονικό έργο με δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Διεθνή Ιατρικά Συνέδρια. Είναι εκλεγμένο μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Β΄ Νοσοκομείου ΙΚΑ «Παναγία», όπου εργάζεται. Είναι μέλος ιατρικών επιστημονικών εταιρειών με εθελοντική προσφορά σε ενημερωτικές καμπάνιες στην πόλη για την πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου και συμμετοχή σε ημερίδες ενημέρωσης διαβητικών, καθώς και στα ΚΑΠΗ της πόλης.

18 Παπαστεργίου Χρήστος
Σπούδασε στην Ιατρική του ΑΠΘ και εργάζεται από το 2001 ως ειδικός Ακτινολόγος – Επιμελητής Α’ στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή πολλών επιστημονικών ανακοινώσεων, οκτώ βιβλίων και ήταν για τρεις θητείες γραμματέας της Ακτινολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδας. Είναι επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ενώσεως Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ), ενώ διετέλεσε γραμματέας στην Α’ Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

19 Παυλίδης Βασίλης
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά και τις Διεθνείς Σχέσεις στη Μεγάλη Βρετανία. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στον κλάδο των πετρελαιοειδών. Έχει εμπλακεί ενεργά σε εθελοντικές δράσεις και υπήρξε μέλος σε αντίστοιχες οργανώσεις, όπως η Διεθνής Αμνηστία. Είναι εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος στην Γ’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

20 Στρατάκη Κική
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Έχει ασχοληθεί με τη δικηγορία, αλλά και με την οργάνωση καλλιτεχνικών παραγωγών. Είναι ιδρυτικό μέλος της Push Your Art Company, ομάδας νέων καλλιτεχνών και παραγωγών από διάφορους τομείς της τέχνης με αντικείμενο την παραγωγή καλλιτεχνικών δράσεων.

21 Τογκαρίδου Ελεονώρα
Είναι μαιευτήρας – χειρουργός – γυναικολόγος, διδάκτωρ του ΑΠΘ με δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Διετέλεσε επιστημονική Συνεργάτης στην Α’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ενώ από το 2005 έχει ιδιωτικό ιατρείο Μαιευτικής και Γυναικολογίας.

22 Τριανταφυλλίδου Έλενα
Ελεύθερη επαγγελματίας.

23 Τσιλιγκαρίδου Ρεββέκα
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου EMBA από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος. Είναι σύμβουλος πωλήσεων εισαγωγών-εξαγωγών και υπεύθυνη μάρκετινγκ της οικογενειακής επιχείρησης «ΤΣΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ». Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του δ.σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Τέχνης και Άθλησης (ΔΗΚΕΤΑ) του Δήμου Θεσσαλονίκης.

24 Χατζηιωάννιδης Νίκος
Είναι επιχειρηματίας και από νωρίς ασχολήθηκε ενεργά στην εταιρία που ίδρυσε ο πατέρας του με αντικείμενο την κατασκευή, και πώληση ιατρικού – ξενοδοχειακού εξοπλισμού νοσοκομείων «Αφοί Ν. Χατζηιωαννίδη Ο.Ε». Το 2001 ίδρυσε την ανώνυμη εταιρία MEDITIME Α.Ε. και ανέλαβε τη θέση του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Ε.Ε.Δ.) και διετέλεσε πρώτος Πρόεδρός της.

25 Χατζησταύρου Χρυσόστομος
Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου South Bank του Λονδίνου με μπάτσελορ στις σπουδές Πληροφορικής. Έχει εργαστεί σε εταιρίες πληροφορικής ενώ σήμερα κατέχει θέση συμβούλου επενδύσεων στην τράπεζα Alpha Bank.

26 Χουλιάρας Βασίλης
Οικονομολόγος με προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Dijon και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι επίκουρος Καθηγητής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και Διδάσκων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Οικονομικού Τμήματος ΑΠΘ. Είναι αντιπρόεδρος της Εταιρίας Οικονομολόγων Θεσσαλονίκης, ενώ έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

27 Χρήστου Ευάγγελος
Σπούδασε στην Μεγάλη Βρετανία και απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα στο Μάρκετινγκ του Πολιτιστικού Τουρισμού από το Aberystwyth University καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ίδιο πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Μάνατζμεντ από το Leicester University, μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Μάρκετινγκ από το Chartered Institute of Marketing, και πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων Φιλοξενίας από το Anglia Ruskin University. Είναι Καθηγητής Τουριστικού Μάρκετινγκ στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

Υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι (17 άντρες – 9 γυναίκες)

1 Αδαμόπουλος Δημήτρης
Απόφοιτος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και μετέπειτα της Σχολής Τεχνολόγων Γεωπονίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης με master στην Αγροτική και Περιφερειακή Ανάπτυξη από το University College Dublin και διδακτορικό από το ίδιο πανεπιστήμιο. Σήμερα είναι προϊστάμενος στο αγρόκτημα του ΑΤΕΙΘ, ενώ διδάσκει σαν έκτακτος διδάσκων στη Σχολή Γεωπονίας του ΑΤΕΙΘ. Χρημάτισε Πρόεδρος του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΑΤΕΙΘ και Γραμματέας του τοπικού Παραρτήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Γεωπόνων.

2 Αρετάκης Δημήτρης
Απόφοιτος των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Αποφοίτων Εκπ. Μαντουλίδη. Φοιτητής στην Ιατρική σχολή του ΑΠΘ. Έχει ασχοληθεί με την αρθρογραφία και διατηρεί εκπομπή στο Εθελοντικό Ραδιόφωνό του Δήμου Θεσσαλονίκης (FM 100,6), ενώ είναι εθελοντής σε διάφορες δράσεις μεταξύ άλλων και την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας Θεσσαλονίκη 2014.

3 Αρκουδογιάννης Νίκος χωρίς CV
Πολιτικός μηχανικός

4 Αυγερινός Χρήστος
Απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί ως καθηγητής αγγλικών και σε καταστήματα επαγγελματικού φωτογραφικού εξοπλισμού.

5 Γκουσμπουνάρης Ιωάννης
Απόφοιτος της ακαδημίας σωματοφυλακών και μέλος του σύλλογο προστασίας πρασίνου – δασών νομού Θεσσαλονίκης και ευρύτερης περιοχής. Σήμερα δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη. Έχει πλούσια εθελοντική και κοινωνική προσφορά στον δήμο Θεσσαλονίκης.

6 Δαγδιλέλη Ιωάννα
Πτυχιούχος του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής. Κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων. Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην εκπαίδευση για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε νέους από το Συμβούλιο της Ευρώπης. Πρόεδρος της Μη κυβερνητικής Οργάνωσης «Δράση Πολιτών για την Ευρώπη- C.A.F.E.», ενεργό μέλος της μη Κυβερνητικής Οργάνωσης U.S.B και εθελόντρια στο Ίδρυμα «Μέλισσα». Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός και σύμβουλος σταδιοδρομίας.

7 Δημοπούλου Κασσάνδρα
Σπούδασε κλασικό τραγούδι και βιολοντσέλο στην Ελλάδα και τη Γερμανία και μοντέρνο θέατρο και χορό στην Ελβετία. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο κλασικό τραγούδι στο Royal Academy of Music London. Από το 2006 δραστηριοποιείται στον διεθνή λυρικό χώρο. Τον Σεπτέμβριο του 2013 ίδρυσε το πρώτο opera studio στη Θεσσαλονίκη για την ανάδειξη νέων λυρικών καλλιτεχνών, ενώ είναι και ιδρυτικό μέλος της εταιρίας παραγωγής Skull of Yorick Productions.

8 Δουλγερίδης Γιώργος
Οικονομολόγος – Λογιστής με master στη Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού (Hospitality). Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στις λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες.

9 Δριβάκου Δέσποινα
Απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας της φιλοσοφικής σχολής του Α.Π.Θ και της σχολής διοίκησης οικονομίας του Τ.Ε.Ι.Θ. Με μεταπτυχιακό στην ιατρική μεθοδολογία έρευνας της ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. εργάζεται ως κοινωνιοθεραπεύτρια και ψυχολόγος. Έχει πλούσια εθελοντική και κοινωνική εργασία.

10 Ιακωβίδου Νάντια
Απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Α.Π.Θ με διδακτορικό δίπλωμα από το ίδιο τμήμα. Σήμερα εργάζεται σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων – λογιστικό γραφείο.

11 Καραγιάννη Ευαγγελία

Τραπεζικός υπάλληλος.

12 Κόμπος Κωνσταντίνος

Εκπαιδευτικός, εκπρόσωπος του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ’ Δημοτικού Διαμερίσματος στην ΕΔΟΘ-ΑΔΕΔΥ. Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Σχολής, Μαθηματικού και Νομικής Σχολής, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης.

13 Κονιόρδος Βασίλης

Αρχιτέκτονας.

14 Κουκίδης Μιχάλης

Ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα από το 1994

15 Κουλουκούρη Αναστασία

Αρχιτέκτονας, ενεργό μέλος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / ΤΚΜ. Στις δημοτικές εκλογές του 1982 εκλέχθηκε διαμερισματική σύμβουλος στο Α’ Δημοτικό Διαμέρισμα. Το 2006 και το 2010 ήταν υποψήφια με την «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» για το κεντρικό διαμέρισμα του δήμου. Συμμετέχει ενεργά στις διαδικασίες και τις επιτροπές της παράταξης στη Α Δημοτική Κοινότητα.

16 Λαγουδάκης Γιώργος

Τελειόφοιτος στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ των Σερρών. Έχει αναπτύξει εθελοντική δράση σε θέματα όπως τα αδέσποτα ζώα και ο καθαρισμός ακτών.

17 Λεονταρίδης Χρήστος

Ασχολείται με το γενικό εμπόριο. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Εθελοντικής Ομάδας “Εθελοντές Ξηροκρήνης Αξιού”

18 Μανώλα – Βακάλη Έλλη

Μαιευτήρας – γυναικολόγος.

19 Μαστραντώνη Ελισάβετ

Σχεδιάστρια μόδας

20 Μπόλματη Αικατερίνη,

Εκπαιδευτικός, πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας ΑΠΘ, πτυχιούχος Νοσηλευτικής ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

21 Παϊπούρογλου Νίκος

Έμπορος. Διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στη Θεσσαλονίκη.

22 Ρίμπας Στέλιος

Επιχειρηματίας

23 Σάββας Σαββίδης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός – Μηχανικός Η/Υ και υποψήφιος Διδάκτορας, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Εργάζεται από το 1991 σε κατασκευαστικές εταιρείες, εταιρείες λογισμικού κλπ. Μέλος του ΤΕΕ και συλλόγων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων.

24 Σεραφείμ Αθανάσιος

Μηχανολόγος Μηχανικός.

25 Τσιαπακίδης Κωνσταντίνος

Αστυνομικός

26 Ρικάρντο Χέιρ

Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ και μεταπτυχιακός φοιτητής στον Τομέα της Ιστορίας της Φιλοσοφίας. Υπήρξε υπεύθυνος Τμήματος της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Σπουδαστικής Παράταξης. Εκπρόσωπος φοιτητών στην Γενική Συνέλευση Τμήματος. Μέλος της Ένωσης Παλαιστινίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης...
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: