18.2.14

Τα ακριβά γούστα του Τζεβελέκου...


Τα πανάκριβα αυτοκίνητα, η βίλα, τα όπλα και η ιδιωτική φρουρά...
Με πανάκριβα αυτοκίνητα, με ιδιωτική φρουρά, εμφανιζόταν στην Ρόδο, όπου διέμενε τα τελευταία 9 χρόνια ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος.

Όπως αναφέρει η...
εφημερίδα “Ροδιακή” ο Κώστας Τζεβελέκος, έμενε σε υπερπολυτελή βίλα στους πρόποδες του Φιλερήμου, η αξία της οποίας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 800.000 ευρώ καθώς επίσης και ένα ακόμα διαμέρισμα στην πόλη της Ρόδου.

Είχε όπλα στο σπίτι και χρησιμοποιούσε ιδιωτικούς σερβιτόρους .

Στην βίλα της περιοχής Ιαλυσού, ο Κώστας Τζεβελέκος, είχε σύμφωνα με μαρτυρίες συμπολιτών μας με τους οποίους είχε κοινωνικές επαφές, μεγάλο αριθμό όπλων και περιστρόφων!

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι σε κάποιες οικογενειακές γιορτές ή άλλες συγκεντρώσεις στο σπίτι του, ο Κώστας Τζεβελέκος που παρουσιάζονταν άλλοτε ως δημοσιογράφος, άλλοτε ως Θεολόγος, άλλοτε ως Οικονομολόγος, άλλοτε ως βιολογικός καλλιεργητής αλλά πάντα ως στέλεχος της ΜΚΟ του «Διεθνούς Κέντρου Αποναρκοθέτησης» χρησιμοποιούσε ακόμα και ιδιωτικούς σερβιτόρους!

Στις επαφές πάντως που είχε με δεκάδες Ροδίτες, ήταν απλός, προσιτός και φιλικός και ποτέ δεν είχε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στις σχέσεις του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: