12.2.14

Νικήτα, φύγε και θα σε κάνω υπουργό…

Παράξενα πράγματα για τα κομματικά και πολιτικά ήθη συμβαίνουν τούτες τις ημέρες με αφορμή τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Υπουργός καλείται από τον...
αρχηγό του κόμματός του και του ζητεί να «ριχτεί στη μάχη» των δημοτικών εκλογών στην Αθήνα και ο υπουργός αρνείται: «Προτιμώ να είμαι υπουργός, έχω έργο ακόμη να κάνω». Από την άλλη πλευρά, βουλευτής καλείται από τον αρχηγό του κόμματός του και του ζητεί να μη θέσει υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Αθήνας με αντάλλαγμα να τον κάνει με την πρώτη ευκαιρία υπουργό και αυτός αρνείται: «Προτιμώ να γίνω δήμαρχος» είπε στον έκπληκτο αρχηγό του.

Οσον αφορά τον βουλευτή που του ζητήθηκε να μη θέσει υποψηφιότητα με αντάλλαγμα να γίνει υπουργός, δεν είναι άλλος, όπως έμαθα, από τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη: «Σε θέλω δίπλα μου στη μητέρα όλων των μαχών, που είναι οι εθνικές εκλογές». Μου το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κ. Κακλαμάνης ότι όλα αυτά του είπε ο Πρωθυπουργός. Αυτός όμως αρνήθηκε και να δώσει τη μάχη στη «μητέρα όλων των μαχών για τις εκλογές» αλλά και να γίνει υπουργός. Τον ρώτησα πάντως ποιο υπουργείο τού πρόσφερε και η απάντησή του ήταν «δεν μου είπε...».

ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια: