4.2.14

Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε στην εκπομπή του τον Κασιδιάρη...

ανάρτηση ΣΟΚ στο f/b για τη Χρυσή Αυγή(ΒΙΝΤΕΟ)!..

Προφανώς, καμουφλαρισμένο Χρυσαυγίτη επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο στη Δυτική Μακεδονία! Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την...
ανάρτηση στο f/b του υποψήφιου με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θεόδωρου Καρυπίδη στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων, «Τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη στενή, ο ελληνικός λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας… Οι φόροι θα μειωθούν δραστικά, οι μισθοί θα γίνουν βιώσιμοι… τα νοσοκομεία θα ανοίξουν για τον κόσμο» (διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρη την ανάρτηση).

Η ιστορία του καμουφλαρισμένου Χρυσαυγίτη σε υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία δεν σταματά εδώ: ο Θεόδωρος Καρυπίδης ως παρουσιαστής του καναλιού FLASH κάλεσε στην εκπομπή του τον εκπρόσωπο και βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη! Ενώ όπως θα δείτε αναλυτικά στη συνέχεια, αφού τον καλησπέρισε τον «ευχαριστεί ΘΕΡΜΑ που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή του»!

Τα συμπεράσματα δικά σας, αφού δείτε πρώτα το video και διαβάσετε προσεκτικά την ανάρτηση του υποψήφιου με τον ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρου Καρυπίδη.

Σε μικρότερη κλίμακα και από άλλη αφετηρία, προβληματισμός όμως υπάρχει στους κόλπους των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και με την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουρούδη στην Πελοπόννησο που θυμίζουμε ψήφισε το α’ μνημόνιο.

Οι παραπάνω αντιδράσεις οδήγησαν σήμερα το απόγευμα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Λάμπρου και Μάνια Μπαρσέφσκι, να ζητήσουν έκτακτη σύγκληση του οργάνου για να επανεξετάσει τις υποψηφιότητες του κόμματος στη Δυτική Μακεδονία και την Πελοπόννησο, υπό το πρίσμα νέων δεδομένων που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, καθώς και των αντιδράσεων των τοπικών οργανώσεων.




enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: